ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Sercan ın hali nedir ya bırakın bizde oynamayı 2. lig de bile oynayamaz bu haliyle.

Şu yemişim türkiye kupasını diyenlere de ayrı ayar oluyorum. Tam fener zihniyeti devam edin aynen böyle... Uzanamadığınız ciğere mundar demesini bu camia ne zaman kendine yakıştırmış!!

İyi siz Türkiye Kupasına sevinin ben benim gibi Türkiye kupasını yiyenlerde Şampiyonluğa sevinsinler... Ben dünden razıyım...

Bu takımın 3 gün önce inanılmaz stresli bir maçtan çıktıgını bilerek yorum yapsın herkes bence.O kadar efor sarfettilerki fb macında bu macın 2.yarısındakı oyunu normal karşıladım.Takımda fb macındakı Melo,Elmander,Emre dısında aynı kadro çıktı bu maç.Urfalujı,Necati ve Selçukta dinledırilmeilydi bence.Sankı çok önemlı bir kupa t.kupası.En cok alan biziz zaten acık farkla.Önemlı olan lig.

Korktuğum şey başımıza geldi malesef.Rotasyon kurbanı olduk.Benim bildiğim kazanan kadro bozulmaz.Karşımızda Sivasspor var , ligde aldığımız sonuçlara aldanmamak lazımdı , kötü oynadık ve kötü mücadele ettik! Melo ve Elmander bu takımın her şeyi.

Ufuk Ceylan-İyi oynadı

Ujfalusi-İyi oynadı

Semih Kaya-İyi oynadı

Sabri-Allahtan bulmadığımız belayı senden bulduk Sabri

Hakan Balta-Normal oynadı ama her ortası kalecinin kucağına

Selçuk İnan-Gayet iyi oynadı

Engin Baytar-Çok süratli,çevik fakat hala birşeyler eksik pas atacağı adamı göremiyor saçma sapan top kaybediyor

Sercan Yıldırım-Kötüydü

Emre Çolak-Gayet iyi oynadı

Necati Ateş-Yorgundu,yorgun olmasa gol atardı

Baros-Her poziyonda yerde eller havada 3 senedir böyle tamam faydalı oldu ama gönderilir bence sene sonu yerine çok iyi yabancı bir forvet alınır

Riera-Kötü oynadı,sene sonu gönderilir bence

Aydın-Gayet iyi oynadı

Eboue-İyi oynadı

Aklıma gelen oyuncular bunlar

Gecmis olsun. Ben yine de ilk yaridaki ayaga pas futbolunu cok begendim. Baros'un en ufak temasta bile kendisini yere birakmasini, Sabri'nin 2 metre arkasindan gelen rakip futbolcuya topa vurdurmasini, Riera'nin takimdan kopuklugunu ise artik normal karsiliyorum. Sanirim artik Sabri bu takima yakismiyor. Baros fizik olarak dibi gormus.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elendiğimiz iyi oldu diyenler var.

Abi siz ciddi misiniz ?

bu abitoğlu denen hıyardan bıktım artık .. ilker meral ve bu abitoğlu her maç katlediyo bizi..

Şu ligi de kaybedin bakalım o 15 bin kişi bu sefer floryayı ne için basacak bir tane rezil adam düşünün 8 sene orta yapamasın defans yapamasın paso koşsun şut atamasın ve bu adam sonra kaptan yapılsın reis yapılsın, asları almamaktaki amaç nedir yok arkadas yapamıyoruz bu adamlarla İkinci yarı 3-4 olacaktı maç O Sabri'yi bırak bu kupa maçında 3. lig takımıyla oynayacağımız maçta bile ilk 11 e almam vasıfsız adam sırf zarar

devre arasi abime mesaj yazdim "ahaa sabri giriyor simdi gol yiyecegiz" 4 dakika sonra beni yaniltmadi maalesef sebooo

hatalar

sabrinin girişi

aydın sakatsa eğer emre girmeliydi 2. yarı

engin heran herşey yapabilir çıkmamalı

gökoğlan nerede

Rotasyon felan hikaye ilk 11 den Melo Elmander yoktu sadece. Baros Riera Sabri bu maçlarda da iyi oynamycaklarda hangi maçta iyi oynucaklar.

melo,elmander, muslera takımın %60'ı zaten hacı. Ben şunu çözemedim tamam necati bir önce ki maçta çok koştu aşırı yordu kendini, hadi defans hattı

aynı maçta çok yoruldular onları da anlarım da baroş abicim kıçını kaldıramıyorsun be riera bu maçlarda oynamayacaksan hangi maçta oynayacaksın yıllık 3 milyon alıyorsun bir de yazık günah değil mi o paraya. Enginde aşırı bir messileşmeye çalışma var tamam iyi güzel ama her top çalıma girilmez ki. Forvet hattı bugün leş ötesiydi azıcık canlı olsalar en az 3 farkla alırdık bu maçı

Sercan ın hali nedir ya bırakın bizde oynamayı 2. lig de bile oynayamaz bu haliyle.

ben sercandan daha iyi oynarım cidden ha zaten kambur duruyo oyuncu tipini hiç sevmiyorum aslannnnnımıza hiç yakıışmıyo

Ikinci yari resmen Aydini aradik.

evet. as kadro ile cikmak lazim dedimde, "ne gerek var" "rotasyon olsun" "yedekler ciksin" diyenler NERDE?

Burda arkadaşım,Elmanderi sakat iken ve önümüzde Trabazon maçı varken kim oynatırdı?Melo ve Muslera oymadı zaten.Ufukta iyiydi gayet,koskoca takımımız Melo olmadığı için eleniyorsa yazık zaten.Bugün genel olarak kötüydük,oyuncularımız önemsememiş kupayı bu kadar açık.Canları sağolsun,bugun kızanlar pazar günü yine baştacı yapacaklar merak etmeyin

rotasyon falan diyorsunuzda,bir elmander ve melo yüzündenmi elendik? ilk yarim saat sivas sahasindan cikamadi ve orda 2 gol bulsaydik mac bizimdi.ozman ne konusulurdu? neyse bosverelim bu sezon sampiyon olalim

Şu şerefsizlerin diline düştük ya en çokta buna üzülüyorum.Tek dertleri biziz anasını satayım GS elendi hoppp dalga geçerler hemen.

İyi siz Türkiye Kupasına sevinin ben benim gibi Türkiye kupasını yiyenlerde Şampiyonluğa sevinsinler... Ben dünden razıyım...

Senin zihniyetindekiler gibi aza kanaat etseydik, o müzede ne uefa cup nede super cup olurdu.

Fatih Terim'in ifadesiyle Galatasaray oynadığı tüm kupalara taliptir.

Fenerli zihniyetini yansıtmayın şuraya.. Alamayınca önemsiz, gazoz kupası olur modlarına biz de giriyorsak yazık..

Bazı oyuncular macı önemsemedi ondan dolayı kaybettik,bu maçtan ders almalı oyuncular.

Daha şampiyon olmadık,futbolcular bunu unutmamalı.

Elendiğimiz iyi oldu diyenler var.

Abi siz ciddi misiniz ?

Camiada bi rehavet havası vardı olayın iyi yönünden bakarsak bu hava dağıldı.Trabzon maçında daha hırslı olacaktır takım.

Geri
Üst Alt