ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Fatih Terim'e yükleniyorsunuz. Burda oluşan mini kamuoyu Sabri'yi sarsmaz Fatih Terim'i sarsar . Zaten yeterince düşmanımız var .

Kendi adıma konuşmak gerekirse 19 Mayıs 2011 gününde bu yana Fatih Terim'in sadece Sabri tasarrufundan memnun değilim. Geri kalan arkadaşları bilemem..

Sercan: Yorum bile yapamiyorum. En gözde Türk futbolcu kimse,takas +para karsiliginda hemen gönderilmeli. Futbol katili

Sabri: Saygimizi tüketmeden git artik Reis. Nolur

Riera: Aldigin 3.5 Milyon'a yazik be. Gönderilmeli

Ufuk: Gelismis. Calismaya devam

Baros: Ben artik ufaktan gideyim der gibiydi. Emin olun ki veda maciydi. Belki sezon sonuna kadar dakika alacagi maclar olacaktir,ama sezon sonunda mutlaka gönderilecektir.

Necati: Düsüs var

Bu mac nazar boncugu olsun. Ayaklar yere bassin.

+1905.

Necati için ise yaş ve diğer etkenler. Bir yere kadar. Yanında eli belinde gezen adam kovalamayan bir Baroş. Elmander onu çok rahatlatıyor. O yüzden Baroş artık el sallasın. Biz bir takımız. Haketmeyen kim olursa olsun gider.

Bu maç şunu gösterdi, umarım bizim gördüklerimizi yöneticiler de görmüştür, zira görmedilerse ciddi ciddi beyinlerinden şüphe etmeye başlarım.

Baroş'a yaptığı hizmetlerden teşekkür edilerek yollar ayrılmalı..

Riera ile olan sözleşme sezon sonu feshedilmeli..

Sabri, servet, sercan gibi adamlar acilen kapının önüne konmalı... Bunun için bişey beklemey gerek yok, ne kadar çabuk kurtulursa bu kulüp o kadar çabuk kazanır.

Sezon başında ve arasında söz verilip yapılmayan transferler ziyadesiyle hocanın direktifi doğrultusunda yapılmalı...

Bunlar yapılmazsa ve de hala sabri gibi adamlarla camianın evladıdır tarzında saçma sapan açıklamalarla devam edilirse önümüzdeki sezon avrupa da hedefler rafa kaldırılmalı, Annemizin lekeli ligine devam..

Sabri sabri demeyin ya, adam hata yapmadi bu maçta, oynadi i$te. Forvetlere yuklenin biraz kaç, neco olsun, baros, sercan hiç bir .ok yapmadilar

neyse sinirim geçti biraz.elenmenin en hayırlısı ilk turda elenmektir :) bi kaç maç daha yapıp finalde falan verseydik daha pis olurdu.hem rehaveti de alır üzerimizden ama değişmeyen tek fikrim sabrinin bırak oynadığı takımı tutmak yaşadığı şehirde bile olmak bana cehennem gibi geliyo...

Ulan hemen sallamayın takıma " bir musibet bin nasihattan iyidir"

Fatih Terim "istemem yan cebime koy" dermiş gibi bir kadroyla çıktı sahaya ve olmadı . Ben olsam bütün takımı yedek oyunculardan kurardım. Olursa ekime olmazsa kasıma kadar derdim :)

Arkadaşlar merak etmeyin saydığımız adamların hiçbiri bu takımda olmaycaklardır,F.T daha iyi anlıyor bizden ben bu konuda endişe duymuyorum açıkçası zaten sözleşmede yenilemedik

Sabri sabri demeyin ya, adam hata yapmadi bu maçta, oynadi i$te. Forvetlere yuklenin biraz kaç, neco olsun, baros, sercan hiç bir .ok yapmadilar

nasıl hatası yok maçın tek golunu onun hatası yüzünden yedik

Iyi de Fatih hocam. Aydin sakatlandiysa neden Sabri de Emre degil? Bu maci sende pek ciddiye almadin dogruya dogru simdi.

Hadi gidin yatın sinirinimiz geçsin.

Morelim bozuldu ya.Bunu haketmedik biz.Tek dileğim şu Fenerbahçe kupayı almasın , Beşiktaş'a razıyım ama Fener almasın.

Hemen 4-5 adam gönderip ha bide yetmezmiş gibi yerine 4-5 adam transfer edenler var . Allah'ım sana geliyorum :D

Sabri, servet, sercan, riera... Bu adamları biz kazandığımız hatta fark attığımız maçlarda bile gitsinler diyoruz. Skor taraftarlığı yapmıyor bunları söyleyenler, bu adamların verdiği zararları belirtmemek için harbiden kör olmak yetmez. Dededen toruna kör nesil olmak lazım anca..

ilk gole bak hacı. nasıl hatası yok. baros leşti necati vasattı engin b.k gibi oynadı. rierayı utbolcudan saymıyorum.

bencede terim playoffu düsünüyor.asil amaci sampiyonluk.kupayi denedi ama olmadi.saglik olsun arkadaslar kupadan bizde cok var,alamayanlar düüsnsün ;)

Sanki yedekte Alves var, hoca Sabri'yi oynatiyor.

Yigit'i de gördük. Adamin yürüyecek hali yok.

Aydin bile(!) fark yaratiyor. Hoca'nin caresizligini siz düsünün artik.

Geri
Üst Alt