ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK 11/12 4.Tur | Galatasaray 0-1 Sivasspor | Maç Sonucu | 20 Mart| ATV

Bu sene Fenere emzik diye verileceği belli olan şu kupa masalında fenere hakemle kaybetseydik o zaman çıldırırdım.

Yalnız ben Murat Akça'yın beğendim keşke göndermeseydik aslında bugun en çok üzüldüğümde bu oldu

+1905.

Necati için ise yaş ve diğer etkenler. Bir yere kadar. Yanında eli belinde gezen adam kovalamayan bir Baroş. Elmander onu çok rahatlatıyor. O yüzden Baroş artık el sallasın. Biz bir takımız. Haketmeyen kim olursa olsun gider.

Yalnız Necati sadece bu maçta kötüydü, ligdeki performansı çok iyi. Baros'la kıyaslanamaz bile, Baros yine aynı Baros. Ama dediğin gibi Elmander çok rahatlatıyor onu. Kısacası Elmander'siz gol yolunda, Melo'suz orta sahada gerek hücuma çıkma gerek defansif yönde başarılı olamıyoruz. Bu mactan sonra anladım ki takımın 3 bel kemiği var; Elmander,Baros,Selcuk.

bugun her pozisyonda sanki defansta adam yokmuscasina bombos yakaladiklarinda bizi melonun ne kadar önemli bir topcu oldugunu, semih ve urfaliya ne kadar yardimci oldugunu bu takimin en önemli topculardan biri oldugunu görmüstür umarim millet artik.

yok neymis "melo gibisini rahat buluruz" "melodan daha iyisini aliriz o paraya" "degmez o paralari" "abartilacak kadar iyi degil"

Barış, Mustafa, Ayhan... 2011 model.

Riera, Sabri, Sercan... 2012 model.

Bermuda şeytan üçgenileri! Lanetlendik mi ne :D

Yanlız 2013 modelini de merak ediyorum :asd:

Olmaz geleneksel sallama zamanı şu an 5 gün sonra kral oluruz yine renktaş,yine de iyi alıştırmış takımımız galibiyete bu anlaşılıyor,

Bünye alıştı tabi sürekli kazanmaya kaybedince ters etki yapıyo hemen :)

Kaybetmememiz lazımdı tamam da böyle pusuda beklermiş gibi Fatih hocaya,oyunculara sallamanın gereği yok.He bazı oyuncular artık "beni gönderin" der gibi top oynuyo orası ayrı mevzu tabi ama tek bi maç için sallamam takıma ben sonuna kadar güveniyorum.Ayakları yere basar bu yenilgiden sonra herkesin.

necati yorgundu beyler, bu yuzden agir kaldi

barosa al da at dedi, ama baros yok dahaa neler dedi bir kere, onu gol yapsa, bitmisti is

Sabri Alvesin yerine barcada oynasa.Barca her mac 3 gol atsa 4 gol yer.O kadar ugursuz ve kapasitesiz biri.

maçın özeti: melo yoksa problem var, sabri varsa problemin allahı var..

Bünye alıştı tabi sürekli kazanmaya kaybedince ters etki yapıyo hemen :)

Kaybetmememiz lazımdı tamam da böyle pusuda beklermiş gibi Fatih hocaya,oyunculara sallamanın gereği yok.He bazı oyuncular artık "beni gönderin" der gibi top oynuyo orası ayrı mevzu tabi ama tek bi maç için sallamam takıma ben sonuna kadar güveniyorum.Ayakları yere basar bu yenilgiden sonra herkesin.

Evet renktaş,dediğin gini F.T artık hangi oyuncuları ayıklayacağını ve güveneceğini iyi biliyor bu arada Aydın yırttı yine iyimi:)

bu arada aydin niye cikmis, sakatligi mi varmis, aciklandi mi?

eger sakatligi olmadigi halde oyundan alindiysa, olmamis

ilk yarinin yildiziydi bence

Barış, Mustafa, Ayhan... 2011 model.

Riera, Sabri, Sercan... 2012 model.

Bermuda şeytan üçgenileri! Lanetlendik mi ne :D

Yanlız 2013 modelini de merak ediyorum :asd:

sabri 2003ten beri zehir etti zindan etti bize hayatı:D

Şimdı biz bu yıl avrupa kupalarında olsaydık 7 gunde 3 mac oynadagımız gunler olsaydı rotasyon sebebıyle bugunlere gelemezmıydık ?

Son olarak foruma şu mesajı atıyorum, kaçıyorum.

İlk yarıdaki sabrinin, servetin sakatlanmadan önceki maçlarını hatırlayın. Herkes hocaya sallıyordu, Neden? Çünkü bu parazitler yıllardır, özellikle de son 3 yıldır bu kulübün istikbalini kararttı. Bazıları gönderildi ama kökü kazınamadı.

Bugün fatih hocaya tek eleştrim yok, saygım sevgim inancım sonsuz... Tek tepkim yönetime, her daim de onlara olacak.. Kulübede hocaya, tribünde ve ekran karşısında da bizi şu adamlara mahkum eden yönetime...

Aydın son yılların en iyi maçını çıkarıyorken, oyundan çıkıyor Sabri giriyor. Kadro geçen senenin kabız kadrosuna dönüşüyor. Sağda Sabri, solda Hakan ortalarının hepsi kaleciye pas oluyor.

necati yorgundu beyler, bu yuzden agir kaldi

barosa al da at dedi, ama baros yok dahaa neler dedi bir kere, onu gol yapsa, bitmisti is

Salman orda pas iyi değildi sanki ve kaleci zamanında çıkmıştı.Bence biz Necati'yi kazanalım derken Baros'u gerçekten kaybetmişiz,hırsını gücünü yitirmiş

Yalnız Necati sadece bu maçta kötüydü, ligdeki performansı çok iyi. Baros'la kıyaslanamaz bile, Baros yine aynı Baros. Ama dediğin gibi Elmander çok rahatlatıyor onu. Kısacası Elmander'siz gol yolunda, Melo'suz orta sahada gerek hücuma çıkma gerek defansif yönde başarılı olamıyoruz. Bu mactan sonra anladım ki takımın 3 bel kemiği var; Elmander,Baros,Selcuk.

Aynen. Birde Muslera oyuna soktuğu toplar olsun defansı toplaması olsun. Eboue de eleştirilmeli. Hiç özel bir şey yapmadı. Ne bileyim benim gördüğüm takım olarak konsantre sorunu çekiyoruz. Ujfalusi bile eksik oynadı yani.

Aydın son yılların en iyi maçını çıkarıyorken, oyundan çıkıyor Sabri giriyor. Kadro geçen senenin kabız kadrosuna dönüşüyor. Sağda Sabri, solda Hakan ortalarının hepsi kaleciye pas oluyor.

Aydın sakatlanmıs.

Necati'den beklentimi herzaman düşük tuttum. Necati'nin performansı ekstra. Haftada 2 maçı kaldıramayacağı belliydi. Başla Sercan'la ne olacaksa olsun. Koy ayı Servet'i boğuşsun o Enaramo davarosuyla.

Geri
Üst Alt