ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Unutmayın Manchester United da rotasyon yaptığı iki maçı kaybetti. İş rotasyonun ne zaman yapılacağı işte zurnanın zırt dediği yer. Adamlar turu garantiledi ve rotasyona gitti. Biz maalesef telafisi olmayan bir yerde bunu yaptık. Ve bunu arka arkaya ikinci sene yaptık. Demekki neymiş bazı şeylerden ders almamışız.

cok sinirliyim cok...

rotasyonla birlikte bu maçın akabinde fener maçı olması da büyük şanslızlık,futbolcuların aklı hep hafta sonunda olsa gerek:confused:

Benim yazdıklarım neden siliniyor ben dingil demek istiyorum arkadaş neden sansürleyip duruyorsunuz adamlar bizim bir tarafımıza başlıyor biz cevap yazınca sansüre uğruyoruz nasıl iş bu

Geçen senede alamadık bu kupayı ne olmuş? Sezon sonu şampiyon olduğumuz sürece sorun yok, bu kupa pastanın üzerinde ki krema olacaktı sezon sonu kremasız pastaya razıyım ben yeter ki pastayı yiyebilelim!

ben rotasyona karşıyım. birkaç kişi dışında. okadar para alıyorlar. koşacaklar yorulacaklar tabi. kim alıyor bukadar parayı başka. kendine bakıcak kardeşim. maçın son 15 dakikasında yumurta kapıya sıkışınca oynamaya başladılar. niye başta o baskıyı yapmıyorsun. içeri girmiyorlardı ya adamlar. şimdi gidin parti yapın bunun üstüne. gökhan zanı ayrı tutuyorum.

Engin Baytar sakin biraz ya kendini yedin bitirdin saha içinde..

Geçen senede alamadık bu kupayı ne olmuş? Sezon sonu şampiyon olduğumuz sürece sorun yok, bu kupa pastanın üzerinde ki krema olacaktı sezon sonu kremasız pastaya razıyım ben yeter ki pastayı yiyebilelim!

Afiyet olsun ne diyelim :D

Takımda şöyle elle tutulur 7-8 oyuncu ya var ya yok.

Rotasyon konusunda üstte yazılanlara belli bir noktada katılıyorum. Cılkını çıkarmamak lazım. Defansı-forveti komple değiştirmemek lazım.

Rotasyon önemli maçlar öncesi olması doğru ancak bu 2-3 isimle olur. Selçuk-Burak ve Riera ya da Eboue yeterli idi rotasyon için. Hadi Melo'da olsun. 4 kişi.

hahahahahahhaha

sinirden gülüyorum

trabzonun pilot takımıydı bu demi :)

.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden 24.2 MİLYON Euro kazanmıştır. Türkiye Kupasında dağıtılacak toplam para ise sadece 17.1 Milyon Euro'dur.

Galatasaray oynadığı bütün kupaları almalı. Ben böyle büyüdüm. Fatih hoca bizi böyle alıştırdı.

öyle..o yüzden zor geliyo tabi ama bende grup işini öğrenince iyki elenmişiz diyorum.boş yere sivasla,fenerle,bjkyle oynamanın ne faydası var.. şampiyonluk yarışı gibi öyle kupa maçı mı olur..

İlerde Sivasla,Es-esle oynamak varken dinlenicez.Mourinho'nun Madrid'in başındayken sırf bu kondisyon sorunu yüzünden bilerek elendiği bile söylenir :)

2 kulvarda gitmek iyidir.3 zorlar.

Kimse bu kupadan elendiğimize üzülmüyor kendi evimizde 2. lig takımına elendiğimize üzülüyor.

Geri
Üst Alt