ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

su arenada yenldigimiz maclarin haddi hesabi yok ne ugursuz bi stad yahu...

Maçı kaybetmenin tek nedeni ciddiyetsizlik. Rotasyon felan hikaye 2-0 geri düşünce nasıl baskı kurdular. Ama iş işten geçti. 70 dk boyunca sahada yürüyerek oynadılar. 1 tek pozisyon bile bulamadık.

ne deyim ki oyun rezalet hakem talimatlari almis azizden penaltilar verilmeyen 3 penalti kova kalecimiz saskin savunmamiz

ayrica buraki nerdeyse hic elestirmiyodum ama bundan sonra gik demem adama. burak olsa 5 atardi bunlara. avrupanin en kaliteli forvetlerinden birine sahibiz. degerini onu gormeyince anladim

yuh hakeme laf mı atıyorsunuz ayıptır abi hakem resmen bizden gibiydi abartmayın.

Bizim Takim San Marino ya karsi oynasa, iddaa'da misli "Karşılıklı Gol Var" ye girerim.

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

pek umursamayım, bu maçı kaybedeceğimizi biliyordum, lig ve şl önemli bizim için !

Şampiyonlar Liginde ilk turda elenip, ligde de şu 5 maçlık periyotta koparsak ne olacak onu anlamıyorum. Maç trafiği deniyor zaten haftada 2 maç oynamaya alışık olmadığı için bu takım ligde bu kadar puan kaybediyor. Artık buna alışmak ve devamlı oynamak lazım. Bu sene doğru düzgün top oynadığımız maç sayısı çok az.. Son 15 dk yaptığımız baskıyı bu sezon ilk defa görebildim o da 1.lig takımına.. Geçen sene o baskıyı maçın geneline yayıp güzel bir oyun oynuyorduk. Bu sene ne oynadık be dediğim hiç bi maçı hatırlamıyorum. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama Sivas-Braga maçlarında ilk yarı da rakip takım pozisyonları değerlendirse o maçlarda gidecek.. Son olarak Fatih Terim bu takım da hep kalmalı ama son zamanlar da yanlış tercihler yapıtığını kabul etmemek saçma olur... Umarım Fener maçında alacağımız galibiyetle bir seri yakalarız...

''Biz maçtan önce tarlayı sürmüyoruz ki kupayı ziraatten alalım.''

Umarım tüm balsızlık hakkımızı kullanmışızdır bu maç.Geçen seneki FB maçlarının benzeri izlemek istemiyorum.FB balı+bizim balsızlığım=21 Aralık :ayatollah:

Yahu şunu mantığınıza sokun yedeklerimiz aslara ihtiyacı olmadan eğer bu kupayı alırsa o zaman işte büyük takım olmuşuz demektir. Bence hiç kasmaya gerek yok bu maçlar yedekleri deneme maçları olacaktır ve bir gün yedeklerle o kupayı kazanana kadar aynı formasyonda sürdürmeliyiz.

Şu kupayı cidden önemseyen var mı merak ediyorum.

Gerçeği söyleyeyim nedir. Finalde feneri yenersen "bakın size nasıl koyduk kupayı aldık" diye makara malzemesinden başka birşey değil. Fener elendi diyelim beşiktaş elendi trabzonda diğer grupta 1 olamadı rakip geldi atıyorum antalyaspor çok mu zevk alacaksınız o kupadan. Yada başka formasyona geçelim. Grubuna fener ve trabzon düştü. Yandı canım keten helva mecbur asları oynatacaksın ki işin uvunda rezil olmamak var. Lan zaten millet bize kapanmaktan başka bir halt yemiyor fener için değişen birşey yok ki herkes onlara karşı gelde at babo kıvamında açık oynuyor. Bu kupanın sistemi en çok bizi etkilerdi ve elendiğimiz iyi oldu.

Birde takıma bakalım hamit emre elmander aydın gibi adamların olduğu yerde kağıt üstünde bu maçı kesin kazanmamız gerekmiyor mu. Gerekiyorsa oyuncularımızın ne kadar leş olduğunu görmüş olma şansına erdik mi? Erdik. Peki bu oyunculara güvenip lige öyle devam edilir mi? Kesinlikle edilmez.

O zaman bu takımın yedekleri bize zaten takviye şart diyordu. Artık avazı çıktığı kadar bağırdığını gördük.

simdi kupa liginde derbilere bakdigimizda,"ne iyi ki devam etmedik" diyicez.biz dinleniriz onlar mac yapar.bilmem kücümsüyormuyum kuayi?

Hoca fener maçında hamitle başlarsa maçı izlemeden direk gidicem

Şöyle fenere en hasından bi geçirelim de buralar şenlik olur gene

Maçı neden kaybettiğimizi sorarsanız önceleri istemedik, sonraları aşırı istedik.. K.çı b.klu bi takıma karşı bile panik yaptık..

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

f.terim bide kakayi isterim diyosun,once bu takimda tutup paralari bosa savurttugun leslere bak sen oncetam 10 yildir sabriden futbolcu olmayacagini,emreden bi halt olmayacagini,aydinin topu ayagindan acip bosa kosmaktan baska bi ise yaramadigini ,o caglar yerine paf takimdan bitane genc cocuk koyamayacak kadar sacmaladigini görde ondan sonra kaka yi istemeye yuzun olsun

biraz kafanızı çalıştırın, en basit örnek geçen sene fatih terim değilde lucescu bile olsaydı takımda sen zor görürdün o şampiyonluğu. Fatih terim'i eleştirmeye gelinceye kadar 30 kişi sayarım bu kulüpte sana eleştirilecek.

Umarım tüm balsızlık hakkımızı kullanmışızdır bu maç.Geçen seneki FB maçlarının benzeri izlemek istemiyorum.FB balı+bizim balsızlığım=21 Aralık :ayatollah:

fener maçında da 4 top direkten döner.alıştık nasıl olsa

O kadar kolay bi penaltı çalıp adamın eli açık topu önüne almasını es geçen hakemi sevgiyle selamlıyorum

Bu takıma karşı yenilmenin hiçbir bahanesi olamaz.%90 oyuncularda,%10 yedeklere iş bitirici adam almayan Fatih Terim'de.

Geri
Üst Alt