Deniz Sahin
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 4.750
- 1
- 998
Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV
Yazıklar olsun.
Yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele kupayı kaçırmak felan değil..
Mesele ciddiyetsizlik..
İrdelenmesi gereken bu..
Türkiye Kupası Lig kupası kadar değerli olmayabilir ama tarihe bir kupa daha eklemek için o formayı terletiyorsun..
Defansı iyi yapan her takım bizi yener.
evet bu macta hatasi yoktu ya dani alves oldu birden dimi,ben genelde konusuyorum,eboue nin yedegi sabrimi olur yaris atindan in sütcü beygirine binSabri'nin bi hatası yoktu, gayet iyiydi.
Açıkçası ben devre arasında doğru düzgün transfer yapacağımıza inanmıyorum. Belki bana kızacaksınız ama Sercan, Yiğit, Amrabat transferlerine milyon euro'lar verdirten de Fatih hoca.
Konuklar içerisindeki kuşlar pazar günü sizi dilim dilim doğrayıp kuşbaşı yapıcaz ozamanda ziyarete bekleriz minik kuşlarım benim :ayatollah:
f.terim bide kakayi isterim diyosun,once bu takimda tutup paralari bosa savurttugun leslere bak sen oncetam 10 yildir sabriden futbolcu olmayacagini,emreden bi halt olmayacagini,aydinin topu ayagindan acip bosa kosmaktan baska bi ise yaramadigini ,o caglar yerine paf takimdan bitane genc cocuk koyamayacak kadar sacmaladigini görde ondan sonra kaka yi istemeye yuzun olsun
hamit 3,5 bonservis yillik 3 m ediyosa amrabata laf soylemek hakeret olurAmrabat kesinlikle 8 edecek bir oyuncu değil. Ben 8 e alınan oyuncudan her çizgiye indiğinde orta yapmasını beklemem insan bikaç kerede adam geçer bişeler üretir.