ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Yazıklar olsun.

Mesele kupayı kaçırmak felan değil..

Mesele ciddiyetsizlik..

İrdelenmesi gereken bu..

Türkiye Kupası Lig kupası kadar değerli olmayabilir ama tarihe bir kupa daha eklemek için o formayı terletiyorsun..

sahadakiler bunu anlayacak oyuncular değil.bizde önder bi oyuncu yok.

Açıkçası ben devre arasında doğru düzgün transfer yapacağımıza inanmıyorum. Belki bana kızacaksınız ama Sercan, Yiğit, Amrabat transferlerine milyon euro'lar verdirten de Fatih hoca.

ağzı yandı bi kere.

Allahim ne ezik yorumlar var yahu. Gökhan Zana söylenen laflar adami carpar Gs adina sahanin en iyisiydi. Tamam sinirlisinizde abartmayin.

Konuklar içerisindeki kuşlar pazar günü sizi dilim dilim doğrayıp kuşbaşı yapıcaz ozamanda ziyarete bekleriz minik kuşlarım benim :ayatollah:

Ozaman biz gideriz ziyaretlerine abi :happynew:

f.terim bide kakayi isterim diyosun,once bu takimda tutup paralari bosa savurttugun leslere bak sen oncetam 10 yildir sabriden futbolcu olmayacagini,emreden bi halt olmayacagini,aydinin topu ayagindan acip bosa kosmaktan baska bi ise yaramadigini ,o caglar yerine paf takimdan bitane genc cocuk koyamayacak kadar sacmaladigini görde ondan sonra kaka yi istemeye yuzun olsun

Vayy ortaya çıkmıssın bayadır mesai yaptırmıyordu sinyor terim sana ::)

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Kendımızı kandırmayalım beyler;buyuk bir rezalettir bu.

Yaziklar olsun;ne diyebilirim baska?

Amrabat kesinlikle 8 edecek bir oyuncu değil. Ben 8 e alınan oyuncudan her çizgiye indiğinde orta yapmasını beklemem insan bikaç kerede adam geçer bişeler üretir.
hamit 3,5 bonservis yillik 3 m ediyosa amrabata laf soylemek hakeret olur

üzüntü veren elenmemiz değil olabilir asıl üzücü olan sahada ki futbolcuların 2-0 dan sonra maçı umursamaya başlamaları. elmander bitik onun miyadı doldu gibi son zamanlarda çok kötü. amrabatı değilde sanki çakmasını aldık gibi bu adam kayseride adam üstüne adam eksiltildi bir tane adam geçtiğini göremedim el freni çekik gitmeye çalışan araba gibi. ya fatih hoca bireysel oynamasını istemediğinden adamın eli ayağına dolanıyor her topu orta yapmak mecburiyetinde hissediyor yada çalışmıyor ayrıca fizik gücü çok zayıpflamış ve çok hantallaşmış kayserideki oyununun %10 nu bile göremedik daha birilerinin uyarması lazım bu adamı biz bu adamı orta yapsın diye değil adam eksiltsin diye aldık

ya beyler kusura bakmayinda malmisiniz?

turkiye kupasi la........ ne yani yenemedik diye dukkani kapatak tmm bize musadeaa mi :D

cok iyi oldu hatta keske son dakka kasmasaydik 2-0 biteydi.

Şike yapıp maçı alsaydık keşke.Nasıl olsa cezası yok.Hemde hiç cezası yok? Varmı ceza alan? 1 lira ceza alan varmı yok?

Ee neden salakmıyız biz yapmıyoruz şike.

Keşke bütün oyuncularımız Gökhan Zan ciddiyetinde olabilselerdi.

bir takımdan da gol yemeyin be yazıktır,ayıptır lan.

Bizim niye paf takimiz yok, bank asya'da veya Pet'de ?

ne deyim ki oyun rezalet hakem talimatlari almis azizden penaltilar verilmeyen 3 penalti kova kalecimiz saskin savunmamiz

ayrica buraki nerdeyse hic elestirmiyodum ama bundan sonra gik demem adama. burak olsa 5 atardi bunlara. avrupanin en kaliteli forvetlerinden birine sahibiz. degerini onu gormeyince anladim

benim anlamadigim forma sansi bulamiyorsun tam kendini ispatlama zamani ne mücadele ediyorsun ne kosuyorsun ,su chris bir kere hic oynatmam artik hem yavas hem hata yapiyor tek kafa toplar iyi o kadar arkadas yokmu alt yapidan göbekte oynaybileck dafans oyuncusu

Benim asıl hayal kırıklığı yaşadığım nokta Hamit-Amrabat-Elmander üçlüsü. Elmander ve Hamitin durumunu herkes biliyor ama kabul edelim ki Amrabat iyi niyetli olmasına karşın gerekli olan yaratıcılığı sağlayamıyor

O kadar kolay bi penaltı çalıp adamın eli açık topu önüne almasını es geçen hakemi sevgiyle selamlıyorum

Geri
Üst Alt