ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Seda ‏@sesssizlikk Galatasaraylı arkadaşlarım üzülmeyin bu kupa gitti ama şampiyonluk kupası bizim olcak inş Nuray Sayarı söyledi,ki dedikleri de çıkan biri ☺

astrolojik bir vedayla kapansın konu. gecenin esprisi bu :D

Takım kötü eyw ama 55.000 kişilik stadda 5000 tane adam yoktu. Demek taraftarda önemsemiyor ki takım ne yapsın.

İmparator Sir Alex Ferguson a özenmiş. Sanki üst turu garantiledin de, B kadroyla maça çıkıyosun. Bu kadar birbirinden bihaber kadro olurmu yahu ? Gerçek takımdan biraz ipucu ver. İskeleti bozma, Selçuk yoksa Yekta yı koy. Sende gör, herkes de görsün Yektayı artık.....Hiç yakışmadı GS gibi bir takıma.

Ne saçmalıyorsunuz ya Hafta sonu derbi var ne yapacaktı yani? Zaten 2 günde bir maç oynuyorlar kaldı ki bu turu geçseler Fener maçından sonra birde hafta içi kupa maçı var ki muhtemelen dişli bir rakiple oynayacağız ardından hafta sonu trabzonla oynayacağız... Eleştiriyorsunuz da neyi eleştireceğinizi şaşırıyorsunuz..

Ayrıca Bu maçın Fener maçını olumsuz etkileyeceğini düşünenler varsa hakikaten yuh demek istiyorum etkilerse bile pozitif etkiler.. Evet bende üzüldüm kupadan elenmemizi bu sene almamızı istiyordum ama dünyanın sonu değil şöyle düşünün birde zaten yoğun tempoda Lig ve CL oynayacağız birde 6 grup 2 yarı final 1 final olmak üzere 9 maç yükünden kurtulmuş olduk..

Ayrıca bizden daha çok üzülenler var ellerini ovuşturanlar Gruplarda 2 derbi yarı finalde 2 derbi yaptırırız diye ellerini ovuşturanların çarkı bozuldu oda benim için bir moral oldu..

sınırden ne dıyecegımı bılemıyorum ama hocamız umarım bu cıddıyetsız ve yeteneksız ordusu yedeklerımızı tez zamanda bu takımdan gonderır oyle al parayı yat bedavadan gecın ohh ne ala memleket devre arası ve sene sonu guzel bır operasyonla ufuk ceylan caglar bırıncı ceyhun gulselam crıs sercan yıldırım derhal bu takımdan gonderılmelı bu adamların en ufak bır katkısının olacagını yada bı gelısım gostereceklerını kesınlıkle dusunmuyorum.

keza hamıt kardesımızınde en azından devre arasına kadar kadroda dahı olmaması fatıh hocanın hayrına olacaktır bence..

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | 2.Y | 11 Aralık | ATV

Fatih Terim Galatasaray'in ne durumda oldugunu bilerek takimin basina geldi. Fatih Terim elindeki malzeme ile büyük isler yapti o ayri. Ama ilk geldigi sezon takimda ne kadar kalitesiz oyuncu varsa göndermeliydi bana göre. Ben bu oyuncuyu adam ederim falan bunlar hikaye, iyi futbolcu kendi hemen belli eder. Caglar 3 senedir takimda ve hic bir olumlu hareketi yok.

Sorun bu ne oldugu belli olmayacan oyuncularda direnmek ve hatalari hatalar ile örtmek.

Bende Çağlar başta olmak yedek oyuncularımızın performansından şikayetçiyim ama kısa vadede kaliteli yedek yapmak zordur. Tabi alt yapından oyuncu çıkartabiliyorsan orası ayrı.

Artık bu oyunculardan bir cacık olmayacağı kesinleşti ve önümüzdeki dönem bunları hala tutarsak işte o zaman yanlış olur.

şimdi haftasonu ne olur ?

bizimkiler bu maç yüzünden konsatrasyonu eksilir mi ?

yada tam tersine karabük-ManU gibi mi olur ?

bu yedeklere güvenip bundan sonra yedeğe alınır mı(!)

Fenerbahce macinda oynayacak 11 tamamen farkli olacagi icin, ne olacagini kestiremiyorum. Bu macin Fenerbahce maciyla cok alakasi yok bence.

Ben daha güclü oldugumuzu, daha iyi oynadigimizi düsündügüm icin kazaniriz diyorum. Cikacak 11´in tamami bugün sahada yoktu. Ikisi sonradan girdi

___________________Muslera___________________

___Eboue______Semih_______Dany__________Riera_____

________________Melo____Selcuk______________

____Aydin_________________________Amrabat_________

______________Umut_____Burak_______________

Tt Arena deplasman!!

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | 2.Y | 11 Aralık | ATV

Fatih Terim Galatasaray'in ne durumda oldugunu bilerek takimin basina geldi. Fatih Terim elindeki malzeme ile büyük isler yapti o ayri. Ama ilk geldigi sezon takimda ne kadar kalitesiz oyuncu varsa göndermeliydi bana göre. Ben bu oyuncuyu adam ederim falan bunlar hikaye, iyi futbolcu kendi hemen belli eder. Caglar 3 senedir takimda ve hic bir olumlu hareketi yok.

Sorun bu ne oldugu belli olmayacan oyuncularda direnmek ve hatalari hatalar ile örtmek.

Arkadaşım Gökhan Zan, Sabri, Emre, Engin, Elmander, Sercan bunların hepsi geçen sezonda ciddi şekilde forma şansı bulabilen isimlerdi Gökhan,Sabri,Sercan sonradan forma şansı bulamamaya başladı ama Emre,Engin,Elmander geçen sezon takımda ilk ismi yazılanlardı şuan yedek konumundalar.. Ha deyince takımın yedekleri güçlenmez ki yavaş yavaş olacak her sezon 2-3 oyuncu değiştire değiştire.. Sezon başında bazı arkadaşlar kadro çok şişti diyordu.. Demek ki boş bir şişkinlikmiş

Avrupa da hic bir buyuk takim bu kadar cok mac maglup olmaz kendi sahasinda...

hamit,ceyhun,emre,cris,çağlar bu adamlardan acilen kurtulmamız lazım ayrıca GALATASARAY en iyi kadroya sahip en iyi rotasyona sahip diyen futbol bilmişlerine de selam olsun bi de aydın var bu çocuktan bi cacık olmaz ben de sürekli kadroda olsam 7 yılda 3 gol atarım heralde

aynen öle yedekler onur,,töre,frei gibi oyuncular olmalı ceyhun,çağlar vb gibi değil

bu saydıkların yedek olmazlar. yedek dediğinin as kadroyla aynı olması beklenemez zaten. şu anki yedeklerimizin en büyük sorunu oldukları yerde saymamış daha da gerilemişler.

sahada suç yok beyler oyuncular leş:trollface:

1-) Arkadaş 1400 küsür diye takım ismi mi olur.

2-) Johan Elmander altıpastan bile gol atamayacaksa son vuruş yapamayacaksa ne zaman gol atacak ?

3-) Çağlar Birinci Galatasaray için çok yetersiz bir futbolcu.

4-) Ceyhun Gülselam oynamaya oynamaya paslanmış onu oynatmanın mantığı nedir ?

5-) Rakibi bu kadar küçümseyip Sabri-Gökhan Zan-Cris-Çağlar Birinci defans hattı ile maça çıkmanın mantığı nedir.

6-) Hamit bugün rezaletti.

7-) Emre Çolak her ne kadar golü atsanda sende rezalettin :mad:

Avrupa kupalarında başarısız olduğumuz veya hiç olmadığımız bir sezonda kupada devam etmek isterim tabi ama bu sene elenmemizin hiç bir önemi yok. Hatta iyi bile oldu. Canları sağ olsun..

Sadece ilk yarıyı izleme fırsatı buldum. Açıkcası yenildiğini duyduğumda sevindim. Devam etseydik kupa ayağımıza bağ olurdu. Daha önemli ve daha zorlu maçlarımız olacak ilerleyen zamanlarda.. Hayırlısı böyleymiş demekki.

Ayni görüşteyim, ne uğursuz sahadır. Tüm maçlarımızı deplasmanda oynayalım daha iyi.

Aynen.Bu sahaya geçtiğimizden beri deplasman fobisi kalmadı zaten.Her maç deplasman maçı gibi oynadığımızdan alıştık artık.

Mertan,Okan,İsmail,Berk gibi gençler nerede bu maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak bunlar hamitten,aydından kötü oynayamazlar muhtemelen çünkü onlarda ruh var

Bazilarini takip ediyorum kurulmus saat gibi 2-3 dakikada bir stadin ugursuz oldugunu yaziyorlar.

Anlasilmiyor zannediyorlar ama niyetleri o kadar belli ki komik oluyorlar.

Akillari sira stadimiz ugursuz diye genel bir hava olusturabileceklerini saniyorlar.

Bazi arkadaslar da farkinda olmadan bunlarin oyununa geliyorlar.

Arkadaslar oynarsan stad ugurlu olur oynamazsan olmaz.

Lutfen icimizdeki kuslarin oyununa gelmeyin.

Geri
Üst Alt