ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Yil 2012, hala belli bir sistemle, hangi oyuncularla olursa olsun, takir takir calisan bir Türk takimi göremedim.

Gecen senenin ortalarinda ümitlenmistim, böyle bir takim olma yolunda ilerliyoruz diye. Ama yanilmisim. Sirf bu mac degil, ilk 11lede bu sezonki Manchester Deplasmani haric Lesh futbol oynuyoruz.

Benim en çok üzüldüğüm nokta cris gibi çağlar gibi ceyhun gibi sercan falan filan adamların boş beleş kulüpten para kazanmaları ulan o kadar yatıyosunuz durduğunuz yerden para alıyosunuz bir uyduruk 1461 maçında bile görevinizi yapamıyorsunuz arkadaş niye para veriyo lan bu kulüp size sizin bu maçta kendizi göstermeniz mücadele vermeniz lazım sizin maç seçme lüksünüzmü var lan

Ya Pafla cik iste sahaya, Eleneceksen bile kimse kizmaz. Hatta herkez sevinir.

Benim en çok üzüldüğüm nokta cris gibi çağlar gibi ceyhun gibi sercan falan filan adamların boş beleş kulüpten para kazanmaları ulan o kadar yatıyosunuz durduğunuz yerden para alıyosunuz bir uyduruk 1461 maçında bile görevinizi yapamıyorsunuz arkadaş niye para veriyo lan bu kulüp size sizin bu maçta kendizi göstermeniz mücadele vermeniz lazım sizin maç seçme lüksünüzmü var lan

devre arası çağlar,cris ve ceyhun gidecek işte.sorun etmeyin

Yabanci takimlarda genis kadrolar var. ama adamlar profesyonel. Aldiklari paranin hakkini oynamasalar dahi antrenman yaparak, demek ki yeterli degilim diyerek antrenmanlardan sonra calisarak veriyorlar.

Kendilerine sans verildiginde de kimse ne mac eksiginden ne kondisyondan bahsediyor.

Cunku cikip takir takir oynuyorlar.

Bizimkiler ise kadroya alinmiyorum diye tam tersi saliyorlar, calismiyorlar. Nasil olsa bahaneleri hazir, mac eksigim var, kondisyonum yeterli degil diye.

Mac seciyorlar, laubali, ciddiyetsiz davraniyorlar.

Ama suc her zaman teknik ekipte ve yonetimdedir.

Sen bunlari hazir tutamiyorsan suc teknik ekiptedir.

Laubali davranan, yillarca kendini gelistirmeyen, mac secen, laubali ciddiyetsiz davranan adami sen hala takimda tutuyorsan suc yonetimdedir.

Maliyeti ne olursa olsun gonder laubali, ciddiyetsiz, aldigi paranin hakkini vermeye calismayan, yillarca kendini gelistirmeyen adamlari, bak takim nasil oluyor.

Ozet: sercan, ceyhun, caglar, sabri bu sebepten dolayi hemen gonderilmeliler.

Cris de yetenek kontenjanindan gonderilmeli.

Engin, hamit ve emre de yilsonuna kadar gelisme duzelme olmazsa durumlari gozden gecirilmeli.

Oynamayacaksa su furkan'i da gonderin derim.

Hamit şu formu ile kesinlikle fener maçında 11 de yer almamalı..Ola ki negatif bir sonuçta tüm oklar Hamit'e çevrilecektir..

Yabanci takimlarda genis kadrolar var. ama adamlar profesyonel. Aldiklari paranin hakkini oynamasalar dahi antrenman yaparak, demek ki yeterli degilim diyerek antrenmanlardan sonra calisarak veriyorlar.

Kendilerine sans verildiginde de kimse ne mac eksiginden ne kondisyondan bahsediyor.

Cunku cikip takir takir oynuyorlar.

Bizimkiler ise kadroya alinmiyorum diye tam tersi saliyorlar, calismiyorlar. Nasil olsa bahaneleri hazir, mac eksigim var, kondisyonum yeterli degil diye.

Mac seciyorlar, laubali, ciddiyetsiz davraniyorlar.

Ama suc her zaman teknik ekipte ve yonetimdedir.

Sen bunlari hazir tutamiyorsan suc teknik ekiptedir.

Laubali davranan, yillarca kendini gelistirmeyen, mac secen, laubali ciddiyetsiz davranan adami sen hala takimda tutuyorsan suc yonetimdedir.

Maliyeti ne olursa olsun gonder laubali, ciddiyetsiz, aldigi paranin hakkini vermeye calismayan, yillarca kendini gelistirmeyen adamlari, bak takim nasil oluyor.

Ozet: sercan, ceyhun, caglar, sabri bu sebepten dolayi hemen gonderilmeliler.

Cris de yetenek kontenjanindan gonderilmeli.

Engin, hamit ve emre de yilsonuna kadar gelisme duzelme olmazsa durumlari gozden gecirilmeli.

Oynamayacaksa su furkan'i da gonderin derim.

bu furkanla yiğit niye alındı anlamıyorum hala

Allahın furkanı semih kayadan bile fazla alıyo şaka gibi:o

Bu elenme bizim icin belkide bir dönüm noktasi olacak,bu sayede futbolcu sifati ile takimdan gecinen asalaklarin temizlenecegine inaniyorum,yoksa kadromuz saglam diye diye sadece kendimizi kandirmaya devam edecektik.Bu mac bazi kisilerin gözünü acacagi gibi,böyle dandirikten bir kupa icin ligde ve avrupada kritik maclari oynayacagimiz su günlerde fazladan 7-8 mac yapma zorunlulugumuzu ortadan kaldirdi,bu firsati iyi kullanmali ve takimi futbolcu bazinda layik olanlara emanet etmeliyiz...

Söylenecek çok şey var da.... Hala sinirliyim delirmemek elde değil. Eşek yüküyle para alın, sorumluluk sahibi olmayı bırak dalga geçer gibi oynayın. Böyle aymazlık olmaz. Cris kim yaa!? Gökhan Zan'ın hakkın yeniyor ciddi ciddi... Adam tek kelime bile etmiyor.

2010-2011'den daha ruhsuz bir takım vardı.Yazıklar olsun

Ekşiden bir yazı gayette mantıklı ;

şampiyonlar ligi'nde tur atlamamıza sevindiğim kadar sevindiğim maç. şimdi buraya gelip bana "ne diyosun sen birader, sahamızda 2.lig takımına elendik, niye seviniyorsun" diyen galatasaraylılarla, "eziğe bak hahahahaha, kupada 2.lig takımına elenmiş, rezil olmuş, kendini mutlu göstermeye çalışıyo hahahah" diyen diğer takım taraftarları çıkacaktır. işte o sebepler:

-neden var galatasaray bu kupada, amacı ne? en çok kazandığı kupayı tekrar kazanmak mı, yoksa 30 yıldır kazanamayan fenerbahçe'nin kazanmasını engellemek mi? ikincisi olamaz çünkü fener geçen sene kupayı aldı. peki birincisi? kazansa eline ne geçecek. şampiyonlar ligi'nde ki gibi kazanılan maç başına 1 milyon € mu var? hayır. peki ne diye kasacak galatasaray bu kupada, motivasyonu ne olacak? zaten en çok kazanan takım. 2 sene önceki gibi lig 8. de değil, yani avrupa'ya gitmek için de oynayamaz. kısaca amaçsın bir kupa galatasaray için.

-peki eleseydi ne olurdu? eskişehir, sivas, bursa ve muhtemelen fener ve bjk gibi dişli rakiplerin olduğu 4 takımlı 6 maç oynanacak bir gruba düşecekti. amacı tamamen "büyükler birbiriyle kapışsın ve biz de parayı götürelim" formatı olan bu saçma ve dünya'da eşi benzeri olmayan kupa formatında boş yere maçlar yapacaktı galatasaray.

bu maçlarda şimdi olduğu gibi yedeklerle de çıkamazsın, o zaman hem basın hem taraftar tefe kor seni "niye aslarla çıkmadın" diye. bu sezon galatasaray'ın maçlarını izleyen herkes gördü ki 3 günde 1 maç temposu bu takıma gelmiyor. büyük olasılıkla şampiyonlar ligi'nde 2 maç daha oynayıp kendimizi tamamen lige vereceğiz ki işte burası şampiyonluk için anahtar nokta.

kısaca "rezil olduk yeaa, şimdi fenerliler, beşiktaşlılar taşşak geçecek bizle" diye sığ düşünüp büyük resmi göremeyen galatasaraylı arkadaşlar olabilir aman üzülmeyin, kimse rezil falan olmadı. daha geçen sene beşiktaş bolu'ya elenmedi mi? veya iki sene önce sahasında buca'ya 3-2, deplasmanda yeni malatyaspor'a 1-0 yenilip kupadan elenmedi mi fenerbahçe? pendik olayını hiç söylemeye gerek yok. bu kupa tamamen angarya bir kupadır. eğer geçen seneki gibi bir formatla, tüm maçların tek maç üzerinden oynandığı bir şekilde oynansaydı gerçekten üzülürdüm o zaman. ama şimdi karalar bağlamaya gerek yok. rakipler 6 maçlı bu gruplarda oynarken galatasaary yatacak. beşiktaş bu sezon tek kulvarda gitmenin ekmeğini yiyor şu anda. galatasaray'da şubat sonu mart başıyla beraber bu tempoya girdiğinde lig için en büyük favori olacaktır.

helal cok iyi yazmis..sonuna kadar katiliyorum

Lugano gibi bir defans oyuncumuz olsa, Galatasarayın çeyrek final ümidi var diyebilirdim. Ama Dany ve Cris var..

Fatih Terimin yaptığı maç sonu değerlendirmesini az önce dinledim. Bazı oyuncular için temmuzu beklememize gerek yok dedi. Acaba Elmander Demba ba değişikliği mi olacak diye geçti içimden.. Elmanderle yollar ayrılacak gibi geldi bana sanki.. Tabi bu sadece bir his.

Fatih Terimin yaptığı maç sonu değerlendirmesini az önce dinledim. Bazı oyuncular için temmuzu beklememize gerek yok dedi. Acaba Elmander Demba ba değişikliği mi olacak diye geçti içimden.. Elmanderle yollar ayrılacak gibi geldi bana sanki.. Tabi bu sadece bir his.

Elmander ile de sene sonu yollar ayrılabilir ama çok daha acil gönderilmesi gerekenler var. Yedekler resmen çöp.

Elmander ile de sene sonu yollar ayrılabilir ama çok daha acil gönderilmesi gerekenler var. Yedekler resmen çöp.

Sene sonu beklenmeyecek gibi Elmander için hocam. Evet yedekler gerçekten çöp onuda görmüş olduk. Ara transferde kimler gelecek acaba çok merak ediyorum. Ve bu listede Demba ba olacak mı.. Gördüğüm kadarıyla bir sol bek bir sağ açık bir de orta sahaya ihtiyacımız var. Stoperi bozacağını sanmıyorum hocanın. Ujfalusi geliyor ocakta. Dany semih ujfalusi gökhan zan götürürler. Cris içinde sezon sonu beklenmez bana göre.. Alınması bile hataydı zaten.

Çok iyi oldu elenmemiz. Hayır, çok ciddiyim. Ezik Türkiye Kupası için 3 kulvarda birdenmi oynuyacağız ? Baştan elensin istedim Galatasaray. Bırakın gitsin. Biz Şampiyonlar Ligindeyiz. Ezme Kupası için oynamıyoruz.

Son 20 dk o kadar bi haz aldimki anlatamam son yillarda gordun en heyecanli 20 dk oldu ne kadar coskulu baskili direkler inanilmaz goller kacti oyle

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

hic üzülmedim grub maclari gelecekti bundan sonra gereksiz yere yorgunluk olacakti, dikatimi ceken ise karsi takimdaki yusuf

adamda is var baya hizli ve teknik olarak da fena degildi yasi da 20 daha , genel olarak bu 1461 de is var

Ne saçmalıyorsunuz ya Hafta sonu derbi var ne yapacaktı yani? Zaten 2 günde bir maç oynuyorlar kaldı ki bu turu geçseler Fener maçından sonra birde hafta içi kupa maçı var ki muhtemelen dişli bir rakiple oynayacağız ardından hafta sonu trabzonla oynayacağız... Eleştiriyorsunuz da neyi eleştireceğinizi şaşırıyorsunuz..

Ayrıca Bu maçın Fener maçını olumsuz etkileyeceğini düşünenler varsa hakikaten yuh demek istiyorum etkilerse bile pozitif etkiler.. Evet bende üzüldüm kupadan elenmemizi bu sene almamızı istiyordum ama dünyanın sonu değil şöyle düşünün birde zaten yoğun tempoda Lig ve CL oynayacağız birde 6 grup 2 yarı final 1 final olmak üzere 9 maç yükünden kurtulmuş olduk..

Ayrıca bizden daha çok üzülenler var ellerini ovuşturanlar Gruplarda 2 derbi yarı finalde 2 derbi yaptırırız diye ellerini ovuşturanların çarkı bozuldu oda benim için bir moral oldu..

Hafta sonu derbi var diye elenmeleri normal diyorsun yani. Hemde 2.lig takımına...Maç yükünden kurtulmuşuz. Saçmalığın daniskası işte bu.

Ynt: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Haftasonu derbi olmasa bile bu maça as kadroyla çıkacak hali yoktu heralde hocanın, dolayisiyla derbiyle elenmemizin bir alakasi yok. bu maç yedek oyuncularımızın aslinda ne kadar ise yaramaz oldugunu gostermesi açısından iyi bile olmuştur belki. Gruplara kalsak yedek oyuncularımız için antrenman olabilirdi, fakat bu yedek oyuncular galatasarayımızın formasıyla antrenman yapmayi bile haketmiyorlar.

Transformer Prime TF201 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt