ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

hahaha 265 konuk civcivler hemen toplanmış koyduğumuzda da gelin buraya hafta sonu allahın ezikleri.azizenize içeri girmeden son kez koyup öyle uğurlayacağız mapusa şikeciler sizi :D

Çok birşey değil sadece Cris yerine Semih olsa bu maç yenilmezdik

Kapanan rakibi açacak bir tane oyuncu yok kadroda. As takım da, yedekler de hepsi doldur boşalt yapıyor kapanan takımlara karşı. Böyle bir rezalet olabilir mi yahu? CL'de oynayacak, dikine gidecek diye milyon euro'lar saçılan anadolu topçusu daha PTT 1. Ligi takımının sağ bekini çalımlayamıyor. Kupadan elendiğimize falan üzülmüyorum ama kadronun yetersizliği canımı sıkıyor.

işte yetersizlik artık gün yüzüne çıktı. fatih hoca sadece kakayı değil ,2 de sağlam kanat oyuncusu aldırmalı.iyki elenmişiz. bi de yensek göz boyayacaktık.

50 milyon bizim yenilmemizi bekliyormuş sanırım.Sosyal medyada çoştu herkes.Neden böyle anlamıyorum? Nede çok düşman var.

Bu arada kupayı uzun süredir alamıyoruz biz.Gene elendik

pek umursamayım, bu maçı kaybedeceğimizi biliyordum, lig ve şl önemli bizim için !

iki kelimede f.terime,ikinci gelisinde sene 2003 sabriyi sen bu takima monte ettin yil oldu 2012 hala sabrinin ne oldugunu anlayamadin ve alt yapidan o sag beke bir adam koayamiyosun,paf takimla ciksak elerdik bunlari nasil yedek futbolcu bunlar yaziklar olsun hepinize

Sabri'nin bi hatası yoktu, gayet iyiydi.

Fatih terim istifa falan saikn denmesin böle saçma sapan bir kupayi kimse umrunda değil

Engin,Emre, Elmander bu üçü tam bir fiyaskoydu bu maç.

Bu takımın 1461 trabzon takımına göre neresi yedek anlamıyorum :)

Ufuk Ceylan, -

Sabri Sarıoğlu, +

Gökhan Zan, +

Cris, +

Çağlar Birinci, -

Hamit Altıntop, +

Ceyhun Gülselam, -

Engin Baytar, +

Emre Çolak, +

Sercan Yıldırım, ?

Aydın +

Amrabat, +

Yekta, +

+ işaretlediklerim sürekli ilk 11 değişen adamlar :) Biri desin ki bana şu kadro 1461 Trabzon futbolcularına göre Galatasarayın yedeğidir diye. Beceriksizlikten, sallabaşlıktan başka bir şey değildir. Rakibi hafife alma, maç seçme başka bir cümlesi olamaz bu işin.

bu kulubun ekmegini yiyorsun ama kici boklu bir takima karsi Galatasaray oyuncusu olamiyorsun , yazik be aldiginiz parayi hakedin biraz

boyle yedeklik mi olur , biraz Emre Asik ruhu olsun , adam 35 yasinda bile 20'lik delikanli gibi hazirdi

Konuk sayısı artmış ya :) lan feneri yenelim küme düşelim umurumda değil pazar günü size şöyle temiz bi koyalım da 10 tane türkiye kupası gitmiş önemli değil.

Amrabat kesinlikle 8 edecek bir oyuncu değil. Ben 8 e alınan oyuncudan her çizgiye indiğinde orta yapmasını beklemem insan bikaç kerede adam geçer bişeler üretir.

cl de çeyrek yaptık mı kupa mupa her şey unutulr noldu geçen sene şampiyon olduk unutuldu kupa falan

aykut artık 1461 trabzonun hocasına yalvarıp taktik ister :D ince ince ...... yapcaz aykut sizi

O topu 1 metreden o kaleye sokacaksın arkadaş. Nasıl bi kafa vurmak o öyle ! Soğukkanlı olmaya çalışıyorum. Her işte bir hayır vardır diyorum. Olmuyor işte. Herkes fırsat kolluyor zaten yüklenmek yıpratmak için. Evinde amatör takıma maç vermek nedir ya. Gazozuna olsa bile yeniceksin bunları çatır çatır. Savruk savruk umursamaz hareketler. Hepsi geçen senede kalmış bunların.

Çok birşey değil sadece Cris yerine Semih olsa bu maç yenilmezdik

Sorun bu işte, bu kadar hafife almayacaksın takımı. En azından defansta %100'lük rotasyona gitmeyeceksin.

Geri
Üst Alt