ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

ben olya baska tarafdan bakiyorum.biz dinlenicez,onlar oyniycak.bu kadroyla 3 kupada oynamayiz.benim icin CL de 1/4 finaline cikmak kupayi almakdan daha önemli.hem para,hemde dünya prestiji acisindan.

Kimse bu kupadan elendiğimize üzülmüyor kendi evimizde 2. lig takımına elendiğimize üzülüyor.

trabzonluların da sevinmeye ihtiyacı var.adamlar kupasını almadı daha.biz sevindirmişiz çok mu :D

.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nden 24.2 MİLYON Euro kazanmıştır. Türkiye Kupasında dağıtılacak toplam para ise sadece 17.1 Milyon Euro'dur.

tamamen maddi olarak yaklaşmayalım ama sonuçta prestij meselesi bu birazda iki senedir daha ilk turlarda eleniyoz hatta bayadır pek ilerliyemiyoz kupada,bence hiç yakışmıyor bu durum

yedekler cidden çok kötü.o çağlar nedir öyle yada ceyhun şaka gibi.bu adamlar nasıl Galatasaray da oynuyor?

Bu maça üzülenler var yahu :asd: Ben sadece çimin durumuna üzüldüm o kadar :) Bu arada, 32 avatar nedir? Bilmediğim bir sürü hemşerim mi mevcut yoksa?

Neyse bu işte bir hayır var, yedek kalitemiz rezil ötesi bunu görmüş olduk, şampiyonlar liginde tur atladık, TR kupasını sallayın.

Şu kupayı küçümsemeyi bırakalım bence. Bu kupayı alınca sevinen de biziz, fener 30 yıldır kupayı alamıyorlar, pendik vs diye dalga geçende. Kendi evinde oynuyorsun amatör takım oyuncularına zamana oynama şansı veriyorsun. Gazozuna olsa bile alıcaksın maçı. Kendimizi kandırmayalım. Ne yani kimse istemiyor muydu gruplara kalıp derbi maçlarımızı izlemek ? Kupayı kazanmak ? Bilmiyorum ben bu sene çok istiyordum belki bundan dolayı bu kadar öfkelendim takıma. Ama böyle kupayı takmıyoruz yağğ demek zavallıca geliyor bana.

ben olya baska tarafdan bakiyorum.biz dinlenicez,onlar oyniycak.bu kadroyla 3 kupada oynamayiz.benim icin CL de 1/4 finaline cikmak kupayi almakdan daha önemli.hem para,hemde dünya prestiji acisindan.

düşün grup maçında fenere ya da bjkye karşı kaka oynuyo ya da selçuk inan oynuyo..karşıdan gelen ayı oğlu ayı bizimkine dalıyo...ve bizimki sezonu kapatıyo. zaman öyle zehir bişeyki tadan bilir.herşeyde bi hayır var,üzülmeyin.

ah hocam ahhh boşuna adam besletiyorsun kulübede yazık ya bunlarmı kulübüden gelip takımı kurtaracak devre arası muhakkak crisi şutla

Unutmayın Manchester United da rotasyon yaptığı iki maçı kaybetti. İş rotasyonun ne zaman yapılacağı işte zurnanın zırt dediği yer. Adamlar turu garantiledi ve rotasyona gitti. Biz maalesef telafisi olmayan bir yerde bunu yaptık. Ve bunu arka arkaya ikinci sene yaptık. Demekki neymiş bazı şeylerden ders almamışız.

Neden hep yenildiğimizde yazıyorsun amacın ne olabilir cidden merak ettim bak bu takaım rakbinin sahasında kupa aldı. Hatta 2 kere şampiyon lakabını boşa koymadık. Ne bileyim insan bi girer şampiyonuz yeaa oleey gibisinden bir şeyler atar sonra kaybolur. Bak haftada bir mesaj yazsan bir yılda 52 hafta yapar ve 3 senedir bu forumda bulunup 20 mesaj yazma ile olmaz bu işler. Az kazandığımızda da övmeye gelin bi zahmet! Kapiş

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | M.S | 11 Aralık | ATV

Tamam Trabzonspor'u sevmemeni anlarim ama lazlara hakaret neden? Benim ailemin yarisi laz ve ne apaci nede kader kurbani. Biraz daha dusunerek konussaniz keske.

Futbol ciddi bir oyundur. Hiçbir anı, hiçbir saniyesi şakaya gelmez. Futbolda başarının temel anahtarı tabi ki iyi takımlar kurmaktır. Ama başarıya giden yolda bir ön koşul vardır ki sık sık kendini hatırlatır; rakibe saygı ve ciddiyet. Galatasaraylı futbolcular 2.golü yedikleri dakikaya kadar nasıl olsa kazanırız, hafta sonundaki derbi var fazla yormayalım kendimizi zihniyetinde oynadı. Bedelini de ağır ödedi. Hafta sonu hayati bir derbi maçı olabilir. Ama senin önünde oynayıp kazanman gereken bir 90 dakika var. Jeton son 20 dakikada düştü. Aslında Galatasaray biraz şanslı olsa 2-0'dan bile maçı çevirebilirdi. Ama işini ciddiye almayanın şans da yanında yer almaz. Takım, hem Braga hem Sivas maçlarında kötü oynamasına rağmen inanılmaz şanslı galibiyetler almıştı. Bu defa ise tam tersi oldu. Hafta sonundaki derbide beraberliğin "iyi sonuç" olduğu yönündeki görüşümü hala tekrarlıyorum.

Aslında Eskişehirspor'a Ceyhun +para karşılığında Alper'i istemek çok mantıklı

düşün grup maçında fenere ya da bjkye karşı kaka oynuyo ya da selçuk inan oynuyo..karşıdan gelen ayı oğlu ayı bizimkine dalıyo...ve bizimki sezonu kapatıyo. zaman öyle zehir bişeyki tadan bilir.herşeyde bi hayır var,üzülmeyin.

ben zaten üzülmüyorum.tersi elenmesini istiyordum.nede olsa gruplarda bjk,fb,ts birileri bizle eslescekdi,cok yipranirdik.bursa,es es,sivas,hepsi güclü takimlar.git gel git gel karli yagmurlu havada.iyiki kurtulduk

o mantıkla oynarsak vasatın altındaki takımlara hep yedeklerle çıkalım o zaman aslar sakatlanmasın diye.

yeni isten geldim

yeni pendiksporumuz hayirli olsun:sad007::o

bu maçın kaybedilmesini elbette tasrip etmiyorum hatta fatih hoca kendilerine asist yapan 1461 li futbolcuların ikramlarını resmen elinin tersiyle iten "beceriksiz" oyuncuları kendi yöntemiyle haşlamalı ama bu maç her haliyle bana Marsilya-Fenerbahçe maçını anımsattı hatırlayın,o maçta deplasman takımı fenerbahçe ilk yarıda çok değil bir nebze iyi oynamış ve ikinci yarısında marsilya adeta bombardımana tutmuştu feneri ama olmamıştı son saniye de bile çekilen şut çataldan dönmüştü.Bu maçta ona çok benzer belki oynanan futbol aynı olsaydı ama sadece gol vuruşlarında bu kadar beceriksiz olmasaydık bunlar yerine "Harika,şahane galatasaray" gibi başlıklar atılacaktı.Bide dip not Hala bu gökhan zan'ı hangi akla hizmet tutuyoruz?

Fatih Hoca'nin roportajini izleyen var mi ? Ne dedi ?

Geri
Üst Alt