ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Cevap: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Futbol ciddi bir oyundur. Hiçbir anı, hiçbir saniyesi şakaya gelmez. Futbolda başarının temel anahtarı tabi ki iyi takımlar kurmaktır. Ama başarıya giden yolda bir ön koşul vardır ki sık sık kendini hatırlatır; rakibe saygı ve ciddiyet. Galatasaraylı futbolcular 2.golü yedikleri dakikaya kadar nasıl olsa kazanırız, hafta sonundaki derbi var fazla yormayalım kendimizi zihniyetinde oynadı. Bedelini de ağır ödedi. Hafta sonu hayati bir derbi maçı olabilir. Ama senin önünde oynayıp kazanman gereken bir 90 dakika var. Jeton son 20 dakikada düştü. Aslında Galatasaray biraz şanslı olsa 2-0'dan bile maçı çevirebilirdi. Ama işini ciddiye almayanın şans da yanında yer almaz. Takım, hem Braga hem Sivas maçlarında kötü oynamasına rağmen inanılmaz şanslı galibiyetler almıştı. Bu defa ise tam tersi oldu. Hafta sonundaki derbide beraberliğin "iyi sonuç" olduğu yönündeki görüşümü hala tekrarlıyorum.

Hangi takımlısın sen ?

Trabzon beşiktaş fenerde elenebilir bu turda. Trabzonla beşiktaşın maçları zor. Fener ise bizim yaşadığımız durumu yaşayabilir. Pendik i bile zor geçtiler onlarında akılları derbide.

Arkadaşlar boşverin bu maçı çok takıpta hocaya falan sallamayın bence..

İSTATİSTİK: Sabri Sarıoğlu: 39 Pas 37 İsabet | 11 Orta 10 İsabet | 3 Şut 3 İsabet

Ynt: ZTK 12/13 5.Tur | Galatasaray 1-2 1461 Trabzon | Maç Sonucu | 11 Aralık

Ulan, nasıl olsa elemişizdir diye içim rahat rahat evde oturuyor, çocuğumla oynuyorum. Bir merak ettim sonra kaç kaç bitti diye telefonu elime aldım şok oldum.

Yeminle hayret yaa. Bu kadar da olmaz arkadaş. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Takim yenildi mi yenildi arkadas. yok oyleydi. yok boyleydi. birakalim bu isleri artik. bunun suclusun rakibi bir yerine takmayan Teknik direktor ve futbolcusudur. Futbolcularin umrunda bile degil.

hayat devam ediyor gencler.

Buarada hala 150 tane kuş var konuda.. Geh bili bili, al bakiim
537468_295480390536656_971896584_n.jpg

İSTATİSTİK: Sabri Sarıoğlu: 39 Pas 37 İsabet | 11 Orta 10 İsabet | 3 Şut 3 İsabet

21 Aralık geçmedi daha değil mi.Cidden maç içinde ilk defa Sabri iyi gözüktü zaten.

Beceriksizlik, ciddiyetsizlik vs. elbette var ama o kadar top direkten döndü, ıskalar, son anda müdahaleler... Bunda da bir hayır vardır umarım.

yalnız adamlar harbiden ballıydı :asd: laz balı

devre arasi yeni transfer yapmak yerine sunlari satak 15 kisi bize yeter :lol:

bu maçın kaybedilmesini elbette tasrip etmiyorum hatta fatih hoca kendilerine asist yapan 1461 li futbolcuların ikramlarını resmen elinin tersiyle iten "beceriksiz" oyuncuları kendi yöntemiyle haşlamalı ama bu maç her haliyle bana Marsilya-Fenerbahçe maçını anımsattı hatırlayın,o maçta deplasman takımı fenerbahçe ilk yarıda çok değil bir nebze iyi oynamış ve ikinci yarısında marsilya adeta bombardımana tutmuştu feneri ama olmamıştı son saniye de bile çekilen şut çataldan dönmüştü.Bu maçta ona çok benzer belki oynanan futbol aynı olsaydı ama sadece gol vuruşlarında bu kadar beceriksiz olmasaydık bunlar yerine "Harika,şahane galatasaray" gibi başlıklar atılacaktı.Bide dip not Hala bu gökhan zan'ı hangi akla hizmet tutuyoruz?

dipnot:Gökhan en iyi oynayan oyuncumuzdu,aklı bu maçta olan tek oyuncu.

Ufuk : İlk gelen şutu kaleye alıyor . Sonra 10 tane kurtarsa ne faydası var .

Ceyhun , Sabri , Chris , Çağlar , Ufuk , Aydin Galatasaray da oynayacak düzeyde degiller

ikiden bizden başka okuyan olmaz bence ceyhunu :asd: ben çok umutluydum bu adamdan ya tam bi hayal kırıklığı oldu malesef

Yanlız hocam Ceyhun sürekli yedek Alper sürekli oynuyor hadi 2 ye saysalar dördü max 4 veririm Alper'e :)

ya takımın en iyisi gökhan zan ise bu maçı konuşmanın ne önemi var renktaşlar?

bu maçın özrü bahanesi yok ama önümüzde eziklerle yapacağımız maçın olması sevindirici. hafta sonu canını dişine takıp oynayıp bu eziklere koymamız birazda şans yanımızda olup her ezik maçında kaçırdığımız gollerin yarısını atabilsek yeter.

Ceyhun , Sabri , Chris , Çağlar , Ufuk , Aydin Galatasaray da oynayacak düzeyde degiller

Ne suçu var Allah aşkına Ufuk'un gollerde?

Hadi canım yediği gollerde okadar basit değildi Balıkesir maçındaki gol hariç.

Geri
Üst Alt