ZTK 14/15 2. Tur | Galatasaray 4-1 Torku Konyaspor | MS | 12 Şubat

Olcan tellesden çok daha iyi kondisyon olarak kendisine gelirse telles bi daha forma yüzü göremez zaten sol bek olarak oynadığı maçlarda hep iyi performans gösteriyor.

Bu tarık nolacak peki, abi kimse bunu begenmezken nasıl gittik aldık tonca para verip anlamadım.

Ne zaman derde düşsek Sir Aykut Kocaman bize derman oluyor. İyi ki varsın Eşofmanlı Karizma Hocam.

İkinci yarı için sabırsızlanıyorum :) inşallah bu tempo ile devam ederler. özlemişim valla... :dance::troll::yoji:

Defansda her ne kadar aksıyor gibi gözüksede telleş yerine Olcan oynamalı.

Umuttan sonra burak cidden seviye atlattı. Umut nasıl hala bizim takımda zaten onu anlamak mümkün değil.

Olcan Sol Bek olarak muazzam oynuyor ya. Telles illa oynayacaksa kanatta oynamalı. Çünkü Telles'in hücum yönü savunma yönünden daha iyi.

Olcan adın tellesle top diye oynar.Özgüveni yerine gelmiş Olcan adın harika işler yapabilir.

Sinan'ın yiyeceği gol pozisyonunda gol olacağı çok belliydi. Sinan'dan dolayı kaleyi bulması yeter yememiz için dedim. Ama muhteşem vurdu gerçekten Marica.

ya renkdaslar şu sneijder'in eldiveninden bulmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ..

Telles oynasaydı 4.golde orta boşa giderdi, telles hiç o kadar kaleye yaklaşmaz bile. Olcan tellesin yapmadığı kadar ileri gidip geliyor tellesi hücumcu bek diye aldık ama hiçbir ofansif yeteneği yok ne orta açar ne şut çeker. Olcan biraz daha fit olsa solbeki kapatır ama kondüsyonu yetersiz işte, 2. Yarı muhtemelen yorulur çıkar

Seneye Koray Altınay'ı almamız gerek sağ beke. O adam tam yerli İvanovic. Son maçtaki kırmızısına falan takılmayalım, ucuza kapatabiliriz bence.

İyi goller oldu attık mattık ama defansımız çok kötü ya.

Sövülen Sabri'yi arar olduk.
Koray'ın verdiği paslar falan çok kötü, yine sövülen Semih olsa daha iyi.
Chedjou çok sıradan

Geri
Üst Alt