Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.911
- 23.467
- 3.723
Tarık ilk olumlu hareketini yaptı 6 aydır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder hat trick yaparsa MOTM verirler mi , FA cup için falan veriyolar ingiliz takımı oyuncularına da
![]()
cevab senin kendi yorumunda sakli zaten, sen Ingiltere liginde mi oynuyorsun![]()
kim verecekmis sen once onu soyle. Hicbirsey anlamadim dediklerinden.nalaka , higuaine de verdiler juveye 2 gol atınca , gomeze de verdiler
kupa maçlarında veriyorlar yani diğer ligdeki adamlara bizim kupa maçlarını göz önünde bulundururlar mı diye sordum
Gecen sene vermislerdi sanki ama tr kupasi finaliydi o boyle ara mac degilnalaka , higuaine de verdiler juveye 2 gol atınca , gomeze de verdiler
kupa maçlarında veriyorlar yani diğer ligdeki adamlara bizim kupa maçlarını göz önünde bulundururlar mı diye sordum
kim verecekmis sen once onu soyle. Hicbirsey anlamadim dediklerinden.
Çok çok zor. Türkiye Kupası bir FA cup değil. Hafta içi maçları sayılmıyor genelde.sneijder hat trick yaparsa MOTM verirler mi , FA cup için falan veriyolar ingiliz takımı oyuncularına da
Gecen sene vermislerdi sanki ama tr kupasi finaliydi o boyle ara mac degil
Çok çok zor. Türkiye Kupası bir FA cup değil. Hafta içi maçları sayılmıyor genelde.
EaSports desene, baska birsey sandim.EaSports
kardeşim adam EAye feedback veriyor Türkiyedeki oyuncular hakkında, sen neden soruyu kendine sorulmuş gibi alıp sürekli beni alıntılıyorsun ki