ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

Takım sahada !

B_MQk4pWwAAYne5.jpg

B_MQk4oWsAA4zId.jpg

sneijder kendini önce hamzadan korumalı. adam dandik kupa maçlarında sneijderi harcatmaya yeminli

Renktas abartmiyormusun?
Hoca ile Sneijder'in arasi cok iyi. Wesley her golünden sonra hocaya gidiyor, hocadan cok memnun oldugunu birkac kez de dile getirmisti. Havadan birseyler uydurmayalim. Evet hata yapti bugün ama bunu abartmamak gerekir.

Sneijder'i ligde yedek birakan Prandelli denen serefsizi unutmadik

Sinan ve Aydın ikinci yarı girer

45 bin taraftar var helal olsun.

Ne sacmaliyon ya Sneijder özel olarak görüsüp kendi oynamak istemis
hamza zaten orda iskele babası. isteyerek oynanan maçları gördük nerdeyse burakın sezonu kapatmasına neden oluyordu. sneijderi sezonun en önemli maçından önce riske atmak aptallıktan başka bişey değildir.

Vakit1907#

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1425406087676.webp
    uploadfromtaptalk1425406087676.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 242
Son düzenleme:
Takımı kadıköy e göndermeden önce güzel bir uğurlama beklerdim açıkcası boş tribünler beni şaşırtmadı desem yalan olur

o takımlar yıldızlar topluluğu bizim takımda 1 tane yıldız var sneijder bu 1
orda adam gibi hakemler adam gibi federasyonlar var , kasapar yok adamların futbol oynamak amacı bu 2
orda aziz gibi şike yapan kazanmak için her yol mübah diyen gerekirse canlı yayında hakemi ölümle tehdit eden ve yine aziz gibi rakip oyuncuyu gerekirse sakatlatmak için para verecek (yaparsa kimse şaşırmaz) adamlar yok bu da 3

Ne kadar yıldızlar topluluğu olurlarsa olsunlar lionel messi veya ronaldo olmadığı zaman puan kapıpları yaşıyolar bu takımların ikiside sneijderin yeri bizde nasıl dolmuyosa bu iki oyuncununda yerleri dolmuyo ne kadar yıldızları olursa olsun

belki de derbi öncesi yasin,sneijder ve emreyi bi arada oynarken görmek istedi.bilhassa telles-yasin kanadını..

Sizin mantığınıza göre o zaman, ALLAH barcelona ve real madrid taraftarına sabır versin. Lionel messi ve ronaldoyu her maç istisnasız ilk 11de görebilirsiniz. Adamlar futboldan zevk alıyolar ve herzaman sahada olmak istiyolar 90 dakika boyunca .

Türk taraftari = Görmemis...

Ne kadar yıldızlar topluluğu olurlarsa olsunlar lionel messi veya ronaldo olmadığı zaman puan kapıpları yaşıyolar bu takımların ikiside sneijderin yeri bizde nasıl dolmuyosa bu iki oyuncununda yerleri dolmuyo ne kadar yıldızları olursa olsun

Madrid 1-1 berabere bitti Ronaldo varken kendi evlerinde..

Barça 0-1 yenildi Malaga'ya Messi varken :D

Bazen yorgun gibi görüyorum Messi'yi falan .

Burak konusu ile de kiyaslamak neyin kafasi aceba ? Her macta, hatta idmanda bile sakatlanma riski vardir. Burak Hamza hocanin hatasiydi, cünkü orada mevcut bir sakatlik söz konusuydu. Burak gol kralligi icin, belki bir gol atar diye son 15 dakikada girmek istedi, Hamza hocada müsade ederek hata yapti. Ama Sneijder´in sakatligi felan yok, gayet fit. hatta fiziksel olarak Galatasaray´da daha önceden hic görmedigim kadar diri. Illaki istiyorsa, oynamamasi icin bir nedeni yok. Adam gidip uzaktan bir atip, izleyicilere keyif verecek.

Yabancı sınırı kalkınca Pro Scout ekipleri lazım.Arjantin'e,Afrika'ya çoğu bölgeye gitmemiz lazım.Gerçekten çok yetenekler vardı.Sırf hızlı ve fizikli adamları bile alsak satarız 4e 5e avrupa'ya.

Sneijder'in oynamasına anlam veremiyorum. Çok şaşkınım..

Ben tırstım bakmam bu maça. Nr zaman biri sakatlanacak diye korksam maçı seyredirken birini gazi veriyoruz.

Bakmayayım, ben en iyisi kendimi derbiye hazırlayım mental olarak :asd:

I am the one who knocks!

bakma lan ozaman. Eger Allah korusun Sneijdere birsey olursa, s8a binip Gladbachda bulurum seni :D

Geri
Üst Alt