Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Takım sahada !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder kendini önce hamzadan korumalı. adam dandik kupa maçlarında sneijderi harcatmaya yeminli
hamza zaten orda iskele babası. isteyerek oynanan maçları gördük nerdeyse burakın sezonu kapatmasına neden oluyordu. sneijderi sezonun en önemli maçından önce riske atmak aptallıktan başka bişey değildir.Ne sacmaliyon ya Sneijder özel olarak görüsüp kendi oynamak istemis
o takımlar yıldızlar topluluğu bizim takımda 1 tane yıldız var sneijder bu 1
orda adam gibi hakemler adam gibi federasyonlar var , kasapar yok adamların futbol oynamak amacı bu 2
orda aziz gibi şike yapan kazanmak için her yol mübah diyen gerekirse canlı yayında hakemi ölümle tehdit eden ve yine aziz gibi rakip oyuncuyu gerekirse sakatlatmak için para verecek (yaparsa kimse şaşırmaz) adamlar yok bu da 3
Kuş musun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sizin mantığınıza göre o zaman, ALLAH barcelona ve real madrid taraftarına sabır versin. Lionel messi ve ronaldoyu her maç istisnasız ilk 11de görebilirsiniz. Adamlar futboldan zevk alıyolar ve herzaman sahada olmak istiyolar 90 dakika boyunca .
Ne kadar yıldızlar topluluğu olurlarsa olsunlar lionel messi veya ronaldo olmadığı zaman puan kapıpları yaşıyolar bu takımların ikiside sneijderin yeri bizde nasıl dolmuyosa bu iki oyuncununda yerleri dolmuyo ne kadar yıldızları olursa olsun
Ben tırstım bakmam bu maça. Nr zaman biri sakatlanacak diye korksam maçı seyredirken birini gazi veriyoruz.
Bakmayayım, ben en iyisi kendimi derbiye hazırlayım mental olarak
I am the one who knocks!