ZTK 14/15 ÇF | Galatasaray 4-0 Manisaspor | M.S | 3 Mart

selcuk hamiti dinlendirip sneijderi oynatmak hangi kafanin eseridir acaba,ulan hamzaoglu derbi macinda tek ve en buyuk kozumuz var onu pazar gunune kadar pamuklara sarip saklaman lazimken ciktin manisaya karsi sahaya suruyorsun,burakin sakatliginin tekrar ettigi mactan sonra ozur diledin ama hala akillanmamissin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum 1 saat öncesine kadar süperdi.15 dakikadır Antu gibi olduk :D

manisali kazmanin biri gelip adama cift dalarsa gorurum ben sizi abartmak neymis diye

Yine efsane goller atacak, sakatlanma riskini konuşacaksak zaten Kadıköy'de dalacaklardır sezonun geri kalanı için riske edilmesin o zaman.

Yine efsane goller atacak, sakatlanma riskini konuşacaksak zaten Kadıköy'de dalacakları için sezonun geri kalanı için riske edilmesin o zaman.
nasil bir mantikla kiyaslama yapiyorsun,kadikoyde kazanirsan sampiyonluk gelebilecek bir mac,manisa maci ile neyi kiyasliyosun sen,manisada sneijder oynasa ne olur oynamasa ne olur,kupada turu gecsen ne olur gecmesen ne olur

Sneijder'i oynatmak bence de hata ama bu kadar stres yapmaya gerek yok, Sneijder akıllı oyuncu kendini koruyacaktır olabildiğince.

Maçı izlemeyenler bile korkudan izleyecek :D

nasil bir mantikla kiyaslama yapiyorsun,kadikoyde kazanirsan sampiyonluk gelebilecek bir mac,manisa maci ile neyi kiyasliyosun sen,manisada sneijde roynasa ne olur oynamasa ne olur,kupada turu gecsen ne olur gecmesen ne olur

Tamam renktaş haklısın.

keşke sneijder 18 de olmasaydı karıköyden 1 puan çıkarmada tek şansımız sneijder onuda kaybedersek şampiyonluk gider

hamzanın görünürde sneijdere karşı garezi yokmuş gibi görünüyor ama ben hiç bi zaman takımda %100 destekle sneijderi istediğini düşünmüyorum.hala sneijderi tam benimsemediği izlenimini alıyorum. belki de yanılıyorum ama bu dandik kupa maçlarında diğerlerini dinlendirip sürekli sneijderi riske atması ona çok önem vermediğini gösteriyor bence.

Sizin mantığınıza göre o zaman, ALLAH barcelona ve real madrid taraftarına sabır versin. Lionel messi ve ronaldoyu her maç istisnasız ilk 11de görebilirsiniz. Adamlar futboldan zevk alıyolar ve herzaman sahada olmak istiyolar 90 dakika boyunca .

Sizin mantığınıza göre o zaman, ALLAH barcelona ve real madrid taraftarına sabır versin. Lionel messi ve ronaldoyu her maç istisnasız ilk 11de görebilirsiniz. Adamlar futboldan zevk alıyolar ve herzaman sahada olmak istiyolar 90 dakika boyunca .

müthiş örnek :oley:

Büyük stadların boş halide çok kötü oluyor

o takımlar yıldızlar topluluğu bizim takımda 1 tane yıldız var sneijder bu 1
orda adam gibi hakemler adam gibi federasyonlar var , kasapar yok adamların futbol oynamak amacı bu 2
orda aziz gibi şike yapan kazanmak için her yol mübah diyen gerekirse canlı yayında hakemi ölümle tehdit eden ve yine aziz gibi rakip oyuncuyu gerekirse sakatlatmak için para verecek (yaparsa kimse şaşırmaz) adamlar yok bu da 3

Geri
Üst Alt