ZTK 14/15 ÇF | Manisaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 15 Nisan

Aydin'dan ne zaman kurtulacagiz acaba? Bacagi falan kirildi hala takimda

Sinan sana ne etti be Hamza hoca??? Böyle amaçsız bir maçta bile sahaya sürmüyorsun..

Abi ciddi soruyorum Sinan sakat filan mı? Yani Hoca'nın Aydın'ı, Sinan'a tercih etmesindeki sebep ne olabilir?

Hocamız malesef yeterince adaletli değil. Fatih terimin olduğu yerden geldiğinden mütevellit olabilir. Ama iyi yine de

YEDEKLER: Eray, Bruma, Telles, Sinan, Yasin, Kaan Baysal, Sabri

Sinan 90 dk girer artik oyuna...

Aydın Yılmaz biz de öyle...

{taptap}

hamza senye td olarak kalirsa altyapida nekadar yetenekli genc varsa takimdan ayrilir, bakiniz sinan örnegi. sinan ciktigi maclarda elinden geleni yapiyor ve en azindan böyle maclarda oynamasini hakederkene ilk 11 de cikmiyor.

adam hemen hemen her ciktigi u21 maclarda golünü atiyor, seneye takimda kesinlikle olmiyacak bir pandevi sen nediye bu macta kadroya aliyorsun? hepimiz biliyoruz ki pandevi zaten hicbir zaman lig maclarinda kulanmiyacak, ancak yedek oturacak ve sonradan da maca giremiyecek yabanci sorunundan dolayi.

onun icin sen pandevimi hazir tutmakda görevlisin yoksa sonradan maca dahil olabilecek bir sinani mi?

meloyu da ilk 11 de oynatmak tamamen fiyasko adam daha yeni cikmis sakatliktan oynatmak mi istiyorsun ozaman bu macin basinda degil son 20 dakikasinda oyuna alirsin

Umarım Meloda bi sıkıntı çıkmaz. Bi 10 dakika yeterliydi Hamza yine saçmalayacak gibi. Sinan Gümüş kararıda rezalet

Gencleri niye oynatmiyosa hoca. Bi turlu anliyamadim aydini bu saatten sonra nasil kazandiracak anlamiyorum. Ama hamza hocanin turk oyunculardaki etkisi bi baska. Ama o etkiyi Sinana kullan iste. Herzaman herseyle destekledigime ragmen hocayi bu nedir ya..

melo ne çabuk döndü be helal olsun diyelim inş sakatlık falan çıkmaz

Geri
Üst Alt