ZTK 14/15 ÇF | Manisaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 15 Nisan

Pandev seneye gidici oynuyor. aydin bildigin yiyici oynuyor. Sinan oynamiyor. Seneye Sinan bir yere gider bu aydin durur.

bişeyi merak ettim şimdi biz ligde şampiyon olursak pandev filan da madalya alacak ama hiç ligde maça çıktımı onu hatırlamıyorum

Manisaspor: Umut, Gafurov, Mikic, Ümit, Erdi, Hakan Turan, Hakan Barış, Oğuzhan, Şaban, Gökhan, İsmail.

Sinan yerine Aydın ha...

Burada bir şey demeyeceğim ama içimden bastım kalayı.

sinan oynadigi maclarda cok etkiliydi sahidende

kimi zaman sabriyede laf ederim ama sabri enazından katkı veriyor

fakat aydın sanırım 10 15 yıldır kulüpte kulübü sülük gibi kanını emmekten başka 1 kez bile olumlu bir hareketini görmedim

hoca ayıp ediyor gencleri oynatmayarak

merak etmeyin melo semihten bile fizik olarak daha iyi durumdadır şu anda eminim

semih sagolsun bir sakatlık geçirdi belini dogrultamadı

melo bıçak altına yattı adam sahada şimdi keşke biraz olsun yerliler ibret ve örnek alsa

Sakin olun.

Melo yoruldu an ikicni yariya cikmaz...baskasi girer.

yaa allasen dak 60 de girse kimse birsey demezdi...ha 15dak az veya fazla...Melo gibi profesyonel oyuncu icin fark etmez

Cokca oynasin form tutsun..ona son 7-8 mac da ihtiyacimiz olacak.
Melo-Hamit güzel ikili olabilir lig de.

Sinan yok Aydin var Hamza yine gösterdi adaletli bir hoca olmadigini

eğer meloda Allah göstermesin bi sakatlık falan olursa hamza hoca kendi ipini çekmiş olur..bu sefer bi özürlede kurtaramaz..

Aydın hat-trick yapacak.

Ulan hamza öldürteceksin kendini adam sakatlanirsa çekeceğin var

sinanı hangi maçta oynatacan ulan artık gençleri ne zaman oynatacan

Full yedeklerle cikacagiz. Kaan Baysal ve Sinan Gümüş ikinci yari dahil olur. Bu ikisinin disinda ben hamle yapacagini düsünmüyorum.

Telles-Yasin-Bruma ve Sabri gibi 4 tane banko oyuncuyu bugün bu sahada zorlamaya gerek yok.

Melo'nun ilk 11 baslamasina niye sasirdiniz anlamadim. Hamza Hoca artik yine bir sakatlik riskini kesinlikle göze almaz. Epey bir ara verildi lige, 1 hafta uzun bir süre ve belli ki en az 45 dakika oynayacak kadar gücü var.

Tey allam melo bu maçyçta denenmicekte lig maçında mu denincek,sakatlanırsa sakatlanır,8 hafta kalmış lig bitimine turşusunu m kurcanız melonun yedekte

Geri
Üst Alt