ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Bilet satışı nasıl yapılacak hiç bilgi yok. Bir tff internetten satacak diyor ama daha sitede hiç bir gelişme yok. 15 dk kaldı.

Gurur duyuyorum lan takımla camiayla taraftarla.Bu kadar şahane bir şampiyonluktan sonra bu konuya yorum atılıyor ya!İşte bizim genlerimizde var kupalar!

Bursaspor daha motive olarak sahaya çıkar. :)

Ama biz büyüklüğümüzle hiç oynamadan kontra ile 1-2 gol bulalım hiç kendimizi kasmaya gerek yok kupayı verin gitsin işte yıllar sonra çifte mutluluk yaşayalım :D

Zor maç, kaybedersek üzülmem açıkçası. Şenol hocaya da yakışır kupa.

{taptap©}

Bursaspor daha motive olarak sahaya çıkar. :)

Ama biz büyüklüğümüzle hiç oynamadan kontra ile 1-2 gol bulalım hiç kendimizi kasmaya gerek yok kupayı verin gitsin işte yıllar sonra çifte mutluluk yaşayalım :D

MS Bursaspor 1-2 Galatasaray

Ayrıca maç konusunda Bursaspor - Galatasaray olarak yazılsa daha iyi olur neticede deplasmandayız.

4 yıldızlı formayla çıkıp ilk kupamızı kazanalım. 2 kupa yakışır bu sezon

uzun süreden sonra bence stressiz bir maça cıkacagız. son lig maclarına oranla daha çoşkulu ve bol posizyon bulacagımız bir maç bekliyorum.

bence 4-1 kazanırız.

bursa hızlı oynuyo,ortasahayı vermezsek kazanırız maçı.

TFF nin her zaman ki rezilliği. Bilet almak mümkün değil internetten. Tam para ödeme işlemine geçiyorum sayfa hata veriyor. Yazık.

Bence Bursa favori, bizimkiler zor konsantre olurlar. Bursa kazansa da üzülmem açıkçası, şikeye karşı dik duran bir kaç takımdan biri Bursa. Hocalarının zaten başımızın üstünde yeri var.

Bu maça hazırlanmak çok zor olacak. Şampiyon olduktan sonra Bursa'nın motivasyonuna karşılık vermek pek mümkün gözükmüyor bana.
Bu adamların işi bu. Ucunda kupa olan bir maça motive olamıyorlarsa bıraksınlar bu işi.

Zaten Sneijder ve Muslera gibi oyuncularda motivasyon sıkıntısı olacağını sanmıyorum.

Bence Bursa favori, bizimkiler zor konsantre olurlar. Bursa kazansa da üzülmem açıkçası, şikeye karşı dik duran bir kaç takımdan biri Bursa. Hocalarının zaten başımızın üstünde yeri var.

Galatasaray finallerin takımıdır,kimse hücum futbolu beklemesin zaten,2 atak 2 gol 1-2 alırız.

Finansal anlamda bir getirisi var kupayı kazanmanın ayrıca büyük bir prestij duble yapmak.

Şampiyon olmuş ve rahatlamış galatasaray final mi kaybedecek.
Elbette hayır.

Galatasaray taraftarına saygısızlık yapan Bursa'ya en az 3 tane sallamalıyız. Süper Kupa'da da tokatlarız

Geri
Üst Alt