ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

2000 öncesi daha felaket.1998 finalinde Bjk'ye penaltılarla,ondan 1 sene önce de Gençlerbirliği 30-40 tane penaltı atılmıştı toplam kaybetmiştik.Daha da eskiye gidersek bir sürü var penaltılarla elendiğimiz.

Bjk maçında Mehmet Bölükbaşı,Gençler maçında Hayrettin varmış doğal yani elenmemiz.Şimdi de Sinan var,köşeleri tutturacağını bile zannetmiyorum.

Penaltılara kalırsak ilk 5 penaltıda işi bitirmemiz lazım.Ne kadar uzarsa o kadar kötü olur.

1. Sabri kesin kaçırır.Antep BB ve bu seneki hazırlık maçında kaçırıp pis pis sırıtmıştı.
  2. Semih ve Telles'i penaltı atarken hiç hatırlamıyorum.Onlar da büyük ihtimal kaçırır.
  3. Yasin'i de hiç penaltı atarken görmedim.O da tehlikeli.
  4. Melo da birçok kez kaçırdı.
  5. Emre bu sene 4'te 1'le oynuyor ama riskli vuruşlar deniyor.Sağına soluna belli olmaz apaçinin.
  6. Sneijder Dünya Kupası'nda 2'de 1le oynadı ama atar diye düşünüyorum.
  7. Hamit Euro 2008'de Hırvatistan'a penaltı atmıştı.Bu sene Balçova maçında attı.Güvendiğim bir isim
  8. Balta'ya güveniyorum.Ters köşe yapar.
  9. En temiz vuruşu Burak yapıyor.Genelde terse yatırır.Kankisi Selçuk da Süper Kupa'daki Fb maçı dışında iyi penaltılar attı.

Olcan dışında yedekten gelenlerin hepsi penaltıyı kaçırır.(Gerçi ona da belli olmaz).Umut kesin havaya diker.Bruma kalecinin üstüne atar.Yekta'yı Fb maçından biliyoruz zaten.

Son düzenleme:
Benim penalticilarim bu sekilde olur.

1.Selcuk
2.Burak
3.Hamit
4.Balta
5.Wesley

bolat
sabri - semih - cedu - teles
melo - selcuk
umut - wes - yasin
burak​

Aynen 4'te 1.

2001 Türkiye Kupası: Fener'e penaltılarla elendik.
2005 Türkiye Kupası: Trabzon'u penaltılarla eledik.
2009 Türkiye Kupası : Sivas'a penaltılarla elendik.
2014 Süper Kupa: Fener'e penaltılarla yenildik.

Penaltılara kalırsak sıra Burak,Selçuk,Sneijder,Emre,Hamit,Melo,Balta olmalı.

gecen sene Antep BB'yi penaltilarla elemistik.

Sinan
Sabri Semih Hakan Alex
Melo Selcuk
Emre Sneijder Yasin
Burak

ah Muslera ah...

ulan
alayınzdan daha iyi GSARAYLIYIM
çocuklar dün akşam güldü eğlendi
herkes kendinde
boş yapmayın
bursayı yeneceğiz
ama ben poyrazı izlicem
Canın sağolsun reyis

GSC'ye verdiğin emekleri en iyi bilenlerdenim.

Lakin Poyraz'la üzdün

*ama yine de ADAMSIN*

Geri
Üst Alt