ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Semih, selcuk, melo paketine 16,5 milyon € az diyenler onlayn mi.

İnsallah satmisizdir lan

Bu Ozanı transfer edersen net aptalsın yönetim.. Bizim takım eğlenceden çıkmış, kondisyonu düşmüş ve durum 1-1.. Bursadan oyuncu transfer edenin taa...

Bu 2 oldu!!!!

Aynısını Olcan da yaptı geçen. O da yedekte sarı yide, bide Hamza sarı yiyen adamı sahaya soktu Bjk maçıydı galiba.

Emrenin ve Burakın el sıkmamaları, simdi bu kartlar. Bunlae küçük detaylar olabilir sizce ama bence Hamzanın otorite kuramamasının delili.

kimse hamzayi zaten takmiyor ki, orda süs olarak biseler diyor

Gerek yok biz GALATASARAY iz (yani Real Madrid demek istiyorlar)..

Burak in yerini anca Falcao doldurur, Orta sahaya Modric alinmali vs.

:oley:

Aynen. Anlamıyorum şu Burak'ı izleyipte Gignac'ı beğenmemek nasıl bir kafadır. Şu Melo ve Selçuk'u izleyipte Boateng ve De jong'u beğenmemek nasıl bir kafadır.

Simdi ahaliye bir soru:

Hemen degisiklige ihtiyacimiz oldu asikar degil mi?
Peki hamza'nin ayni 11'le devam edecegine de eminiz degil mi?

Seneye allah bize yardim etsin bu hoca ve zihniyetiyle.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

interin teklifi doğruysa melo telles semih acil yollansın 16.5 bide daha ne istionuz

Hamza'cım sen bu kadroyu Şampiyonlar Ligi için yeterli görüyorsan daha birşey demiyorum. Paspas olup gelince hiç özür dileme. Melo da böyle sorumsuz oynayacaksa durmasın hiç. Zaten leşçuk bir halta yaramıyor orta saha bomboş kalır. Defansımız desen evlere şenlik. Adamların her gelişi gollük pozisyon oluyor.

Öve öve bitiremedikleri şener ileri çıkamıyor.. bizim alex daha fazla çıktı valla

orta sahaya 3 tane transfer mutlaka şart bu kadar statik oynayan hantal bir ortasaha ile şampiyonlar ligi'nde bizi maymun ederler

Takımda iki tane iyi var yasin-sinan o kadar..Diğerleri ne yaptığını bilmez halde..Umarım yarıda kavgalarını edip ikinci yarı adam gibi oynarlar

Melo sabri sutlanmali

Takim ici dengeleri bozuyor

Burak yedeğe cekililmeli maasi umrumda değil ister kenarda yatsın ister çalışsın ama burak varken daha çok şeyler kaybediyoruz bunun farkina varin.

Forvetsiz takim mi olur arkadas

Bi yasinin bi sneijderin ayağına bakan hucum hattiyla oynuyoruz resmen şaka gibi takım.

Bursanin yaptigi o kadar mükemmel degil; direk kontra ataktan gol atmayi çalisiyorlar

Hamit-Melo-Selçuk islerini düzgün hiç zorluk çekmeyecektik.

Melo veya Hamidden birisi çikmali

yeter artik

Sinan - sürekli böyle olsa süper alternatif olurdu
Sabri - rezalet, hem savunmada hem ofansta
Semih - rezalet. Hava topu alamiyor, Fernandao ezdi
Hakan - rezalet. Hava topu alamiyor, Fernandao ezdi
Telles - rezalet, hem savunmada hem ofansta
Melo - rezalet
Selcuk - rezalet
Hamit - rezalet
Sneijder - golü kacirdi ama klas oyuncu oldugu belli
Yasin - baya iyi
Burak - oyun icerisinde yok ama golünü atti

Abi bu takimin hali ne ya? Defans ve orta sahada oynayan adamlarin hepsi mi kötü olur?

Su takima bir sürü transfer lazim, ben onu bunu bilmem.

Hala anadolu takimi gibi 3 hücumcuyla oynuyoruz, Burak zaten ileride bekliyor, Sneijder ve Yasin disinda birseyler yapabilecek oyuncumuz yok sahada.

Geri
Üst Alt