ZTK 14/15 Final | Galatasaray 3-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran | ÇİFTE ŞAMPİYONUZ!

Aynen. Anlamıyorum şu Burak'ı izleyipte Gignac'ı beğenmemek nasıl bir kafadır. Şu Melo ve Selçuk'u izleyipte Boateng'i hatta Ozan'ı beğenmemek nasıl bir kafadır.

Bu macta suc Buraginmi mesela? Yada ortasahanin forvete olan koprunun olusmamasi. Kimse kosmuyor hamit haric o da sagda

melonun muhtemelen son maçı mumla arayacak galatasaraydaki parayıda ortamıda adam akıllı oynayıp gitse enazından,kafa olarak bitirmiş bence

Telles konusunda kararsizdim fakat bugün cok net görüldü ki Galatasaray'da oynayacak kalitede degil (hos o kalitede olmayan bi ton topcu var bizde)

Sana tüm sevgilerimi iletiyorum fatih terim tellesi tonla paraya aldirdigin icin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Melo'nun gitmesi gerek, bunu şimdi değil daha öncede dedim, Mbia imzalamamışken atlayalım, ortasahada bekleyen oyuncu artık baydı, ısıran oyuncu yok, Melo'da özellikleri her geçen gün biraz daha azalıyor, hala takımın bu konuda en iyisi olsa da çok sorumsuz davranıyor, Selçuk ve Burak evlere şenlik oyunu devam.

Melo/emre colak

Sabri/chedjou

Degisiklikleri sart.
2 kisi takimi sabote ediyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Yerli Dani Alves Şener" ile "yerli Iniesta Ozan Tufan"ı gören oldu mu? Bu adamların maçlarını izleyipte Galatasaray'a isteyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim. Sıradan 2 oyuncu.

Hayret ediyorum bazen Bilal, Şener gibi çöpleri nasıl isteyebiliriz. Medyanın şişirdiği balonlar. Galatasaray'a gelseler, yeni Tarık'lar Yekta'lar olacaklar.

Vallah transfer konusunda Kulüpten o kadar süphe duyuyorum ki, yenilsek daha iyi gözüküyor

En azindan durumun ciddiyetini anlarlar. CL'de rezil olmamak, bu kupadan tercih ederim

Karşıdaki takım küçümsenecek bir ekip değil. İnanılmaz tempo yapıyorlar. Ozan ve Volkan biraz daha olgun düşünebilseler maç ilk yarı bitmişti. CL konusu biraz fazla detay ister. Önce şu gidecekler hemen bir gitsin. Hali hazır imzalar bir atılsın. Sonrası bakılır.

Su fernandao balon felan degil ayrıca süper buraktan iyi

Ha ister miyim takimimda böyle bir yedek olsun isterdim de simdi bursa hayvani foyat çekeceği icin o iş yaş

Simdi ahaliye bir soru:

Hemen degisiklige ihtiyacimiz oldu asikar degil mi?
Peki hamza'nin ayni 11'le devam edecegine de eminiz degil mi?

Seneye allah bize yardim etsin bu hoca ve zihniyetiyle.

Böyle diyince Hamzadan iyi mi biliyoruz oluyor. İtalyan fanboy oluyoruz ne diyim.

Bruma'yi kadro disi birakma fikri gercekten cok sacma, hocayi tebrik ediyorum. Ben olsam ikinci yariya hemen Emre'yi alarak baslardim, ilerleyen dakikalarda duruma göre Sinan'i alirdim ama Hamza hoca bunu yapmaz, prensleri Olcan ve Umut'a forma verir %100

Orta sahada 3 ön liberoyla oynuyoruz güya ama ne defansta saglam duruyorlar, ne adam kovaliyorlar, ne top kapiyorlar. Hicbirsey yok.

[TD="class: td-2 ng-binding"][/TD]

umut ve olcan girer oyuna.normalde yapması gereken meloyu çıkarıp emre çolağı almak.

6 bursali icerde burak var telles soldan geliyor ne yapiyor tellescim orta yapiyor senin o beyin tananeni..

melo 2. yarı kızarır çıkar emre ç. yi al zaten sağ kanat varmı yok mu belli değil sabri tek mi idare ediyo orayı hamza dan hoca olmaz şampiyon olsak bile devam edilmemeli dedim hala arkasındayım lafımın

Telles konusunda kararsizdim fakat bugün cok net görüldü ki Galatasaray'da oynayacak kalitede degil (hos o kalitede olmayan bi ton topcu var bizde)

Sana tüm sevgilerimi iletiyorum fatih terim tellesi tonla paraya aldirdigin icin.

tellesi mancio ve utkucan aldırdı

Geri
Üst Alt