ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Sinan
Sabri Semih Chedjou Telles,
Olcan Melo, Selçuk Emre
Pandev Umut

yanliz baya o ilk seneli Terim kadroya benziyor :D

Engin Melo Selcuk Emre
Elmander Forvet​

Bayağı değil bildiğin o kadro

Beklemek lazım yine de gençleri oynatmadı diye asmaya kesmeye gerek yok.. Sonuçta kupa maçı da olsa rakip zor rakip yeni malatya değil.. Bazı as oyuncuları bekliyordum ama Bruma'nın oynamasını bekliyordum belki lig maçında ilk 11 oynatacaktır...

Sinan Gümüş için birşey diyemem adamı izlemedim sonuçta ama Koray ve Bruma olmalıydı bence.. Sabri'yi haftasonu oynatacaksa orada da Tarık veya Veysel olmalıydı..

Boşuna plan yapmışım. İzlemekten vazgeçtim kaptan bozuntusu mahluk olmasa ona bile raziyim tiksiniyorum lan şundan. Kaptı yine maç başını mahluk.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Su macta Bruma niye oynamaz ya. Yapma be hoca. Bu genci üç maç üst üstte bi oynatin lütfen.

Hamza Prandelli nin verdigi rapora göre davraniyor.

Raporda Selcukun Pirlo gibi bi Oyuncu oldugu yaziyor.

GALATASARAY 11'i
Sinan, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Olcan, Emre Çolak, Pandev, Umut

Eses den sadece Mirkanı bir de Serdar Özkanı tanıyorum :D

I am the one who knocks!

Büyük bir hayal kırıklığı. 6 maçlı grupta gençlerle çıksan nolur eskişehire. Oldu olacak 2000 lerden Hakan, Hagi,Popescu yu da getirip öyle çıksaydık.

Sanirim Avatarimi degistirecegim yine, adam Prandellinin kadrosu kopyalamis resmen, bu ne ya. Bruma kadroda bile yok!

Sonunda Pandev oynuyor.Hamzaoğlu'nun diğer maçlar için de düşündüğü forvet hattı bu şekildedir umarım.

tapatalk

Geri
Üst Alt