ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

62f3b58c868454bd0b2ad461f03465e9.jpg

Bütün mallar bizi buluyor arkadaş doğruya doğru.Hamzaoğlu ne kadar basiretsiz olduğunu ilk maçında gösterdi.İlk maçımı sağlama alıyım diye çıkardığı kadroya bak.Sinan'ı, Furkan'ı, Umut Gündoğan'ı bu maçta oynamayacakta ne zaman oynayacak.

adam yeni gelmiş ne rotasyonu takımı kurmak için kendince bişeyler yapar,ne keko herifler var ya,dur bi bismillah desin adam

Yabancı hakkı da vardı kaleye nasıl Muslera'yı koymadı hayret.

As kadro hemen hemen.
Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Telles
Olcan-Selçuk-Melo-Emre
Pandev-Umut​

hamza hocanın önce yedeklerden fayda alması lazım vazgeçin bu genç oyuncu sevdasından. brumayı o gençlerin içine katmıyorum tabi

Bütün mallar bizi buluyor arkadaş doğruya doğru.Hamzaoğlu ne kadar basiretsiz olduğunu ilk maçında gösterdi.İlk maçımı sağlama alıyım diye çıkardığı kadroya bak.Sinan'ı, Furkan'ı, Umut Gündoğan'ı bu maçta oynamayacakta ne zaman oynayacak.

Ne saçmalıyon sen ya.

Maçın tekrarı var mı bugün geceye doğru falan?

I am the one who knocks!

İyi bir kadro seçimi değil bence. Tek isteğim Pandev'in kondisyon eksiğini kapatmış olduğunu görüp artık gerçek futbolunu oynaması. O varken Burak ve Umutla oynamak komik oluyo çünkü

Beyler amma abarttınız. Bundan sonra iki tane mahalle maçı oynayacağız kupada. Orda bütün gençler oynar merak etmeyin.

Selçuk'un sözleşmede kesin ilk 11 oynama garantisi vardır.

yedek stoper yok gençlerden bir tane alsaydı keşke
ayrıca şu yasinde benim göremediğim ne var anlamıyorum

ayrıca elin prandeli delisine aylarca ses etmeyin hamzaya 1 günde giydirmeye başlayın. ayıptır be insan en azından bikaç hafta bekler

Pandev'in olmasi iyi oldu, ama daha fazla genc oyuncular bekliyordum. Ilk maci hocanin EsEs e karsi, ondan böyle kadro ile cikti sanirim.

Geri
Üst Alt