ZTK 14/15 H:1 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | M.S | 3 Aralık | ATV

Ahım şahım değildik ki zaten kimse 2-3 günde inanılmaz bir değişim beklemiyordu lakin olumlu sinyaller var takım da ben memnun kaldım ve umutlandım

Ben en çok Bruma'nın gol atmasına sevindim. Çok sevindi hem o hem arkadaşları. Kendisine olan güveni arttıracaktır. Çünkü son zamanlar çok tutuktu. Ligde ilk 11 de şans bulmalı bir şekilde.

BENCE: 1 Bruma güzel gol attı kalitesini gösterdi lakin çok belli ki güçsüz ve çoşkusu eksik.
2 TAKIMIN MUTLAK SÜRETLE KONDİSYONU EKSİK
3 ARTIK MELO nun bu ciddiyetsizliğine dur denilmeli
4 Hak edene forme verilmeli takım yerim garabti diye antreman yapmayan sahada yürüyenlerle dolu

Takım istekli arzulu
Basıyoruz
Oyuncular hırslı
Bi kac kötü oynayan oyuncu vardı tabi ama degisim hemen öyle 1 macta olmuyo
Bu istek bu arzu ile taraftarda bütünlesirse 40 bin 50 bin arkasına aldıgı zaman bizi bu stadda kimse yenemez net.

Prandelli allahh senini belanı versin belanı ulan senin takımına bakıyorum birde bugünkü takıma bakıyorum tek kelime diyorum allahından bul !!!! Bruma aferim olm kapaqı taktın ha bi de yaşasın buraksız bir takım ofsayt yok el kol rakip göz çıkarma yok baş ellerin arasında değill misss

Bizim takımın yaş ortalamasının en az 2 azalması gerek, özellikle orta sahanın daha dinamik ve genç oyunculardan kurulu olması gerek. Kupa maçı yanıltmasın

En çok sevindiğim durum kanat çalışmamız, brumanın sağ kanatta oynaması ve ilk golünü atmasıydı. Özgüven açısından iyi oldu.

Not:Tellese çarpan top kaleye giriyor, abdestsiz bu çocuk, şans yok:-)

Şu akhisar ve arsenal maçlarınıda bu hırsla oynayıp kazanırsak iyi bi hava yakalarız taraftarıda stada çekerler

4 gol 0 ofsayt.. Biri bana bunu açıklasın..

XDWGX6.jpg

Başlangıç olarak çok iyi bir galibiyet. Takımın kendine güveninin gelmesini sağlayacaktır mutlaka.

Takımda düzeltilmesi gereken çok şey var. Hamza Hocanın işi kolay değil ama takımda potansiyel var. Devre arasında da mutlaka takviye yapılır.

Ya hala bugüne kadar oynadığımız futbol ortadayken her ne kadar bugün kötü de olsa Melo gibi bir.adamımız neredeyse tüm ikinci yarı oynamamışken takımın en iyisi olduğu konusunda hem fikir olduğumu Sneijder yokken Muslera yokken yine her ne kadar beğenmesek te Pandev den çok daha hızlı Burak yokken hele hele maç berabere olmuşken ben bu skoru abartırım da beğenirim de arkadaş ayrıca çoğunuza katılmıyorum iki yıldır lanet ettiğimiz (ben dahil) selçuk kötü değildi.iyi değil di belki.ama.asla.kötü de değildi belli ki düzelecek,gelelim Bruma ya süper bir gol attı ama onun dışında hala.istenilen düzey de değil ama ısrar edilmeli ve o golden hemen önce ki bugün çok iyiydi Sabri ve dönen topa.çok iyi vuran ama rakipten dönen Selçuk unda katkısı vardı.Emre Çolak ı çok beğendim ama kopuyor oyundan sanki Melo bugün rezaletti ama arada olur Olcan bende hayal kırıklığı bence Yasin bile daha potansiyelli fakat bencil herşey bir yana daha.önce de yazdığım gibi kişiler bir yana takımı bu yıl ilk defa beğendim,bu da benim görüşüm ister beğenin ister beğenmeyin ama lütfen eleştriler Galatasaray lıya yakışır düzeyde olsun.rica ediyorum

Sony Xperia

Erkut Şentürk Dikkate değer bir oyuncu. Üzerinde durulursa iyi bir oyuncu kazanır Türk Futbolu.

Geri
Üst Alt