ZTK 14/15 H:2 | Balçova Yaşamspor 1-9 Galatasaray | MS | 16 Aralık | ATV

Yasin sanki eleştirelerime kulak asmış. Sadece topa bakmıyor. Iyi oyuncu ama devamlı kafasını kunlanmalı.

Burak veya Umut bu zeminde sürünür. Rakip makip hikaye zemin bizim asıl rakibimiz. Pandev'in belirli bir kalitesi var. Kendine dikkat edip özel antrenman yapıp güçlense bize faydalı olur. Nasıl olsa devre arası alan olmaz, onun için maksimum şekilde faydalanmalıyız.

Son düzenleme:
prandellinin kupa kaybederek tarihe geçtiği fb maçında sol açıkta leş gibi oynadı
O maçta zaten herkes leş gibi oynadı. Takım neredeyse antrenmansız çıktı o maça. Son 100 yılın en berbat sezon öncesi kampını yaptırdı bize Prandelli. Yasin iyidir iyi. Furkan da iyidir aslında. Onu da harcıyoruz.

Umit Aktan bizim yazliktaydi Datca'da beraber TSYD maclari izlemisligimiz vardir ben ufaktim tabii :D

Acayip fanatik bir adam.

akıllı olucak herkes,maç öncesi bizde 4 atacaz goygoyu yaparsın ahh,atın 10 tane acımayın

Ümit Aktan'ı tanıyıp kafa yaptığını söyleyemiyor muyuz ?

hersey hos güzel de 3.lig takimi unutmamak gerekir
forumdan 11 kisi ciksa maca anca 9-10 tane yeriz

pandev fiziken hazır hale getirilmeli ve gönderilmemeli.ligde bizi şampiyon yapacak adamlardan biri pandev.şimdilik en azından yedekte durmalı.yabancı sayısı artınca direkt 11 oynamalı.

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaray'a biz de 4 atarız - Hürriyet Futbol

B4__0XTCAAAWAjc.jpg

Lucescu dönemini Radyo D'den Ümit Aktan'ın sesinden dinleyenler bilir, kendisi tuhaf betimlemelerin, benzetmelerin üstadıdır.

ne güzel bir ilk yarıydı. hiç beklemiyordum bukadarını :) bruma bu zeminde hızlanayım derken sakatlanmasın da bşey istemiyorum. korkarak izliyorum top ona gelince. balçovayı ve Pandev'i abartmayalım ama bu pozisyonlar Burak'a gelseydi atarmıydı diye düşünmüyor değilim :)

Bir daha gördük ki bu takımdan ilk gönderilmesi gereken adamlar Yekta ve Veysel. Yaşamspor'a karşı bile ortalıkta gözükmüyorlar.

Burak veya Umut bu zeminde sürünür. Rakip makip hikaye zemin bizim asıl rakibimiz. Pandev'in belirli bir kalitesiz. Kendine dikkat edip özel antrenman yapıp güçlense bize faydalı olur. Nasıl olsa devre arası alan olmaz, onun için maksimum şekilde faydalanmalıyız.
Hamza Hamzaoglun'un sisteminde bir Pandev daha yararli olmaz mi? Oyunu rakibin sahasina yikmak istiyorsun, e öyle ise Pandev gibi top tutan forvet oynat. Burak istedigi kadar pres yapsin, topu tutamadiktan sonra oyunumuzu veya Hamza'nin felsefesini olumsuz sekilde etkiler.

Yalnız ilk sayfalarda bomba yorumlar var. Bu nasıl kadro, Yasin leş, Pandev satılmalı, Olcan senden iğreniyorum.

Gollerden sonra Pandev kral, Yasin Roben, Olcan Messi ilan edilmiş.:D

GT-I9300 Tapatalk

O maçta zaten herkes leş gibi oynadı. Takım neredeyse antrenmansız çıktı o maça. Son 100 yılın en berbat sezon öncesi kampını yaptırdı bize Prandelli. Yasin iyidir iyi. Furkan da iyidir aslında. Onu da harcıyoruz.
Furkan konusunda haklısın adam pire gibi bir anda yırtık dondan çıkar gibi bitiveriyor satılırsa yazık olur antrenmanlarda yetersiz mi kalıyor neyse bir türlü süre alamadı.

Geri
Üst Alt