Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.861
- 12.945
- 2.343
1-5 falan alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Statüye bir bakıyım dedim de saçma bir uygulama var.Çeyrek finalde grup 1.leri ile grup 2.leri Dünya Kupası'ndaki gibi çapraz olarak tek maçlı eleme usülüyle grup 1.sinin sahasında karşılaşıyor.Buraya kadar her şey güzel ama çeyrek finalde çift maçlı eleme usülüne dönülüyor.![]()
Ya sokarim Diyarbakır halkına. Kimse hikaye anlatmasın. Senin askerini öldüren ülkeni bölmek isteyen insanlara halkım filan demem
Kura diye biliyorum ama feneve ne yararsa öyle yaparlar herhaldeBiz hangi grup 2.siyle eşleşiyorız yoksa kuramı
Hahahaha. İzmir diyince niyeyse sizin zihniyet hemen ayaklanıyor. Nasıl koymuşsak size düşünce olarak. Nasıl zorunuza gidiyorsak artık bütün İzmirİzmir'de Karşiyakalilarin yaptigindan fazlasini yapmazlar merak etme.![]()
Foşik yönetimMaç dışında haddinizi aşan söz etmeyin. Hele siyasi, Türk Kürt ayrımı gibi yaklaşım yapanlar uyarılmadan cezalandırılacaktır.
Bu konuda son uyarı.
Hahahaha. İzmir diyince niyeyse sizin zihniyet hemen ayaklanıyor. Nasıl koymuşsak size düşünce olarak. Nasıl zorunuza gidiyorsak artık bütün İzmir![]()
Süper Lig'te takımımızın olmamasının ne önemi var? Bu kadar basitleştirmeyin olayı. İzmir'ı kıskanıyorsunuz açık ve net. Ki her şeyiyle bu ülkeye fazla olan bir iki şehirden birisi.Benim degil senin zoruna giden birşeyler var. Diyarbakir halkina laf eden sensin. Önce bir süper lig görün sonra görüşürüz![]()
Sen konuyu nereden nereye getirdin. Burasi futbol forumu terör olaylarina niye giriyorsun. Ben İzmir'i niye kiskaniyim arkadaş. Hiç bir nefrette beslemiyorum. Umrumda degil. Önce içinden kürt düşmanligini bir at. Benmi şehit ediyorum askerleri vicdan azabi duyucam. Herkes gibi bende üzülüyorum. Öldürenlerin içi acisin. Bu herşeyi genelleme huyundan vazgeç. Ben ve ailem terörist degil.Süper Lig'te takımımızın olmamasının ne önemi var? Bu kadar basitleştirmeyin olayı. İzmir'ı kıskanıyorsunuz açık ve net. Ki her şeyiyle bu ülkeye fazla olan bir iki şehirden birisi.
Diyarbakır halkının savunulcak bir tarafı mı var? O şehitlerin analarının babalarının göz yaşları ne olacak? Hiç mi acıtmıyor içinizi? Bu kadar vurdumduymaz mısınız? İzmirliler mi öldürdü vatanımızı koruyan askerlerimizi tarihten bu yana?
İzmirliler mi var bu ülkede her pisliğin altında? Ne kadar çok batıyoruz![]()