ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Diyarbakır kadrosu

Kale:Sinan B., Eray
Defans: Koray, Emre Can, Tarık, Veysel
Orta saha:Bruma,Furkan,Yasin, Olcan,Kaan,Yekta,Birhan,Umut G
Forvet:Goran Pandev, Sinan G.

Sinan
Veysel-Koray-Hakan-Telles
Yekta-Olcan
Bruma-Emre-Sinan
Pandev

Bu kadronun oynamasını bekliyorum.​

Bruma'yı alıp Hamit'i almamış.Gençlerbirliği maçında sağda Hamit olur o zaman.Ortada Emre-Selçuk oynar.

Bu maç hakkında eski yorumları okudum da maçtan çok siyaset konuşulmuş.Irkçılığı sadece siyahilere yapılan bir eylem zannederiz ama her etnik kökeni aşağılamaya çalışmak ırkçılıktır.Bu yüzden sözlerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Ayrıca Galatasaray ın Diyarbakır da taraftarı çoktur ve takımımızın orada güzel karşılanacağını düşünüyorum.
Maç hakkında konuşursak genç futbolcularımızın güzel oynamasını ve güzel bir galibiyet almamızı istiyorum(Siyasetten bağımsız ve sadece Galatasaray sevdalısı olarak.)

-----------------------------Sinan Bolat--------------------------
Veysel Sarı--Koray Günter--Emre Can Coşkun--Tarık Çamdal
Bruma--------Olcan Adın------Yekta Kurtuluş-----Yasin Öztekin
----------------------------Sinan Gümüş--------------------------
---------------------------Goran Pandev-------------------------

Eray İşcan,Kaan Baysal, Birhan Vatansever,Umut Gündoğan,Furkan Özçal,

Kadro herhalde böyle olur.Umut'la Furkan'ı Karabük oynatmayın demiş.Niye kadroya aldı acaba?

Götürülen kadroya göre

Bolat
Veysel gunter emre can tarık
Yekta birhan
Bruma yasin Olcan
Pandev

16 kişi götürülmesine karşıyım. Genç oyuncuyu kadroya alarak yaşatacağınız heyecan onu inanılmaz motive eder. Ancak iki maçtır ısrarla yedek kulübesinde iki yer boş kalıyor. Burhan Yıldız, İbrahim Coşkun neden alınmıyor kadroya ?

Oraya herhangi bir ilk 11 oyuncusunu kafilede götürmek bile gereksiz bence. Gereği yok yani orada Sneijder'in Burak Yılmaz'ın Muslera'nın falan. Adamları riske atmaya değmez. :)

Kaan Baysal'ın kadro da olmasına sevindim. En son U-21 maçında fena değildi. PSV alt yapısından çıkmış olması da artısı. Sinan Gümüş'ün gölgesinde kaldı ama ona da ayrı parantez açmak gerek. Stoper ikilisi muhtemelen Koray-Emrecan olacak, ikisi de beğendiğim stoperler. Umarım şanslarını iyi değerlendirirler.

Geri
Üst Alt