ZTK 14/15 H:3 | Diyarbakır BBSK 1-4 Galatasaray | M.S | 23 Aralık | ATV

Bu maç hakkında eski yorumları okudum da maçtan çok siyaset konuşulmuş.Irkçılığı sadece siyahilere yapılan bir eylem zannederiz ama her etnik kökeni aşağılamaya çalışmak ırkçılıktır.Bu yüzden sözlerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Ayrıca Galatasaray ın Diyarbakır da taraftarı çoktur ve takımımızın orada güzel karşılanacağını düşünüyorum.
Maç hakkında konuşursak genç futbolcularımızın güzel oynamasını ve güzel bir galibiyet almamızı istiyorum(Siyasetten bağımsız ve sadece Galatasaray sevdalısı olarak.)
Bir çok kişi bende dahil diyarbakır oyuncuların yaptıklarından dolayı fark istiyorsun adam hemen gelip etnik muhabbete çekip bundan fark istiyor muşuz gibi davranıyor... Tabi ki bundan dolayı isteyenlerde var ama havadan nem kapmaya müsait konu

canlı yayınlanacak bir maçta tahmini sloganlar atılacak mı merak ediyorum. milli marş okunuyor muydu kupa maçları öncesi. o sırada protesto olacak mı? onu da merak ediyorum

Bir çok kişi bende dahil diyarbakır oyuncuların yaptıklarından dolayı fark istiyorsun adam hemen gelip etnik muhabbete çekip bundan fark istiyor muşuz gibi davranıyor... Tabi ki bundan dolayı isteyenlerde var ama havadan nem kapmaya müsait konu

Benim sozum sana ya da seninle ayni fikirde olanlara degildi tabiki de.Bende farkli kazanmamizi istiyorum.Ancak bazilari Turk ve Kurt milliyetciligi yapip konuyu dagittilar.Benim lafim onlaraydi.Dedigin gibi havadan nem kapmaya musait bir konu.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

canlı yayınlanacak bir maçta tahmini sloganlar atılacak mı merak ediyorum. milli marş okunuyor muydu kupa maçları öncesi. o sırada protesto olacak mı? onu da merak ediyorum

Güzel bir noktaya temas etmişsin. Aynı şeyi an itibariyle ben de merak etmeye başladım.

Ayrıca zannediyorum ki bu maç farklı bir skor olmaz. Olmasın da. Gerek yok şimdi ortalık gerilir falan. Sağ salim İstanbul'a dönsün bizimkiler yeterli.

Ben tarihi fark istiyorum yalan yok.

bir densizlik olursa en az 20-30 tane atsak yine de sinirim gecmez. statta gercekten kaliteli insanlarin olmasini umut ediyorum.

Bol gollü maç olsun. 4 4 diye tezahürat yapan topçular 14 yese acimam.

Bunlarda 4 muhabbeti yapmıştı ,
ama maçtan evvel twit saçmalığı yapıp tahrik edeceklerini sanmıyorum , sonuçta Balçova meydanda !

Sırf GALATASARAY'ımızın maçını izlemek için yarına ödev bırakmamak için 3'e kadar ders çalışacağım.
Sen her şeye değersin GALATASARAY.

Geri
Üst Alt