ZTK 14/15 H:4 | Galatasaray 0-2 Diyarbakır BBSK | M.S | 22 Ocak | ATV

Emre Ç acilen girmeli.

Bir de lig maçlarında Melo'nun stoper oynaması gibi bir saçmalık yapmayız umarım.

Melonun stoperde olmayacağını çoğu insan görüyor yıllardır bu işin içinde olan adamlar göremiyor
koy emre canı koy emre çolakı oynasınlar

emrecan böyle maçlarda tecrübe kazanamayacaksa ne zaman kazanacak?

inşallah ligde meloyu stoper oynatmak gibi bir saçmalık yapmaz hoca

Brumaya topcu diyen mutlaka oynamalı diyen arkadaslar bu maçdan sonradfa ne diyecekler acaba ?

Dur ben söylim. Sahanın en iyisiydi.
Atakları o başlattı.
Sadece çok tecrübresiz son topları yapamıo
Mutlaka hep oynaması lazım

bla bla bla....

GS a atılan en büyük kazıklardan biri oldu maalesef

değilmiydi. Tek başına maç almasını bekliyorsun sanırım.

Puhah yorumlara bak buruma telles şu seviyede 1 sezon oynasın elimizde tutamayız ne anlatıyorsunuz siz.
Adamın tecrübeye ihtiyacı olduğu ap açık.

Birde iyi izlerseniz baskı olarak telles ve brumanın olduğu kanat bana hep daha ısırgan geliyor. Bunu daha öncede söyledim. Önlü arkalı oynamaya devam etmeleri gerekir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

30 yaşında olcan oynasın, biz sinanı görmeyelim. Kıllığa yapıyorlar bunu sanırım çözemedim. Emre Can dururken melo stoper falan ilginç.

Sony Xperia Z3
hamzayı çok seviyorum ama bu maçtaki saçmalıkları çok göze batıyo.yürekli biri de değil işte.

Terimin kaziklari say say bitmez ama kuskusuz en cok koyan, telles ve bruma. Ikisi 20 milyon yuro. Oha yani...

Imparatooooooor taratoooooorr

Melo'nun stoper oynadığı her maçta bir iki yetenekli hücumcusu olan her takım bizi yener.

9 puandayız.Türkiye kupası..

Biz Yekta ile çıkıyoruz.Melo defansta.?

anlayamıyorum

Bu kadroyla cikmamiz iyi oldu.
Melo nun stoper olmamasi gerektigini ve bu skor özürlü kanatlarla 4-2-3-1 oynanamayacagini gormus olduk.

Telles,bruma ve Pandev gayet iyi
Neye göre? Bence bizim bildiğin yardıran futbolcularımız olmalı hiçbiri.Sneijder kalitesinin yakınımda değil düşünsenize bir sene.önce Drogba ve Sneijder oynuyordu bize Gomis.gibi, Cisse gibi adamlar lazım Bruma ve Telles yedekte de olabilir

010120151316158779317_2.jpg

Ahh ahhh.. :(

Hakemler rezil yalnız. Verilen verilmeyen kararların tamamına yakını hatalı. Bu kadar kötü yönetmek de ayrı bir yetenek.

GT-I9300 Tapatalk

Bruma denen arkadaş anca adam geçer. Başka hiçbir halta yaramıyor abi ne zorluyonuz daha. Tellese diyecek biseyim yok zaten. Bu adam için Riera yı yollamak futbola ihanettir

Geri
Üst Alt