ZTK 14/15 H:4 | Galatasaray 0-2 Diyarbakır BBSK | M.S | 22 Ocak | ATV

Top içerde gol değil, El ile çıkardı penaltı değil!
Welcome to Turkey..

hamzayı çok seviyorum ama bu maçtaki saçmalıkları çok göze batıyo.yürekli biri de değil işte.
Ya bu maç için eleştirmek istemiyorum ama garip geliyor. Fantazi aramaya gerek yok ki arkadaş. Zaten millet gençleri izleyelim diye bekliyor bu maçları. Koy oynasınlar ne yapıyorlar anlamıyorum.

Sony Xperia Z3

Melo nun her stoperde oynadığı maçta hem defansif açıdan sorun yaşarız hem orta sahada dirençsiz kalırız ve orta sahadaki pas trafiği de kalite kaybediyor Melosuz.

Oynadığımız takıma bak lan, allahın amatörlerine karşı Emre Canı oynat işte nedir bu devşirme fantazisi. Terim de çok seviyordu böyle şeyleri.

Elinde o mevkiinin oyuncusu varsa oynatacaksın arkadaş, başka mevkiiden oraya devşirme topçu yaratmak boş iş.

I am the one who knocks!

Pandev gayet iyi oynadı

tapatalk

bolad - cob
sarbi - eh
melo - stoper degil
balta - iyi
telles - superb
yekta - cob
inan - cob
bruma - iyi
sneijder - yazik
adin - lesh'in allahi
pandev - zombi

verd - coskun ve gumus girmelidir

Galatasray'da cayci birakin yedegin yedegi, cayci bile olamayacaklar:

Sinan Bolat
Alex Telles
Bruma
Yekta
Selcuk
Olcan

Brumaya gelene kadar onca adam var eleştirilcek Yekta,Olcan çok mu iyiler? Sırf yüksek bonservisi yüzünden eziliyor adam. O da muhteşem scout(!) işi

bruma,olcan,pandev,tarık a verilen parayla hem erkek hemn bayan basket takımı eurolig de şampiyonluğa oynardı hakemide bakkal dan çağırmışlar

Yekta,Selçuk,Sneijder,Olcan lesh. Melo da stoper de lesh.

Her maç böyleyse süper ligdeki çoğu adamdan iyi bence Anadolu takımlarından birine gidebilir.
Yok ya bize karşı hepsi aslan kesiliyor, başka maçlarda sonra görüyoruz ne mal olduklarını. Bize karşı ayrı bir motive oluyor herifler.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt