ZTK 14/15 H:4 | Galatasaray 0-2 Diyarbakır BBSK | M.S | 22 Ocak | ATV

Neyse 1241412512515151 tane gol de atsak İstiklal Marşının ıslıklanmasının çözümü olamaz.Belki de ben seni yanlış anlamışımdır.:hat:

ilk mesajindaki gibi ters cevap yazilmadigi surece yanlis anlasilmalara gayet acigim.

hani istiklal marsinin isliklanmasiyla, Galatasaray ile alay edilmesi beni esit derecede uzmustur gibi bi cumle kurmadigim icin bunu anlayamazsin ve boyle anlasilmissa bile bunu duzeltmesi gereken kisi benim.

belkide kurdugum cumle yeterince acik degildir. Neyse olayi aciga kavusturdugumuza gore bol gollu galibiyet beklentimize devam edebiliriz :k19:

Sinan
Tarik Emre Can Koray Telles
Melo Emre
Olcan Sinan Bruma
Pandev

Ast-üst ilişkisine göre ; Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray yönetimi RTE'nin kuklaları, RTE'de bebek katilinin yaveri. Bu durumda, sosyal medyada ortaya atılan iddiaları çok saçma bulmuyorum.

Acik kanaldan mac keyfi yapicaz diye sneijder ve melo'yu oynatmakta neyin kafasi.
Allah korusun bu isin sakatligi falan var.Üc gün sonraki maci riske atmaya degmez.Full yedek please!

☆$☆

Ast-üst ilişkisine göre ; Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray yönetimi RTE'nin kuklaları, RTE'de bebek katilinin yaveri. Bu durumda, sosyal medyada ortaya atılan iddiaları çok saçma bulmuyorum.

bu maç berabere bitsin olmayan çoçuklarımı kesicem

umarım ironi yapıyosundur renkdaş bu zırvalıklara inandığını söyleme sakın bana en fazla bir gol attırırız d.bekirlilere o kadar yani

40-50 tane atmamız lazım.

90 tane atalım. Her dakka gol olsun.

ne dediğinin farkına var Galatasaray hakkında konuşuyorsun

Sen ne diyosun? Galatasaray hakkında ne demişim? Ayrıca derim, bu seni niye ilgilendiriyor, yanlış bir şey söylediysem moderasyon geregini yapar. Sen kimsin?

Abdurrahim denen amatör herif ve yönetim RTE'nin kuklaları değil mi?

Geri
Üst Alt