ZTK 14/15 H:4 | Galatasaray 0-2 Diyarbakır BBSK | M.S | 22 Ocak | ATV

Hamzaoğlu Diyarbakır'ı haritadan silmeye karar vermiş galiba ilk 11'e bak sanırsın 1 saat sonra Real Madrid maçı var :asd: :asd:

Melo'nun yerine Emre Can'i denemek daha iyi olurdu aslinda

Ya arkadaş bu Melo'dan stoper olmuyor işte, kaç defa denedi. Emrecan'ı koyalım ne kaybederiz? Semih-Hakan ikilisi bile idare ediyordu, Emrecan-Hakan ikilisi niye idare etmesin Diyarbakır-Ç.Rize gibi rakiplere karşı?

ikinci yarı olcan yerine sinanı alırsa tadından yenmez maç bu arada nurhanın hamitli kadrosu da yalan oldu

Hamza hocam sağolsun beni büyük kararsızlıktan kurtardı. Meloyu stoperde görünce, daha doğrusu Emrecanı görmeyince seçimimi kolayca yaptım ve Alba Berlin maçını seçtim. Ay lav yu hocam

abartmayın yahu senin gönlün zaten basket maçındaymış demekki bruma çoşturcak bu maç kaçırma derim bak

Genç oyuncu oynasın kargaşası değil bu, Melo bu maç stoper çıkıyorsa Rize maçında da orada olacak belli ki. Bu ciddi sorun. Emre Can Semih'ten daha kötü oynamaz.

melo kac kez stoper oynadi bizde ki elestiryoruz ?!
bir 352 oynadigimizda oynatildi diye hatirliyorum. sneijderin ön libero oldugu macda...
baska varmiydi ?!

abartmayın yahu senin gönlün zaten basket maçındaymış demekki bruma çoşturcak bu maç kaçırma derim bak
E yani büyük oranda baskette gönlüm de, Emrecanı stoperde kazanırız diye bi heyecanım vardı o da olmayınca seçimi yaptım. Nikolov heyecanı var şimdi de

Melo'nun defanstta işi ne? Manu maçini geçtim. Sivas maçini izlemedimi bu adam. Forvet oynatsa birşey demem ama Melo defans oynayamaz. Rize maçinda böyle bişey düşünüyorsa birşey söylemem. Bu gençlere güvenmiyorsaniz gönderin.

rakip diyarbakır zaten ve kendi sahamız:

ortaya kaleciyi koy

sabri----h.balta----telles (3-5-2)

hakan arkada dursun yekta da arada arkaya gelir sıkıntı olmaz.

Valla bi de Meloyu Welbeck karşısında görünce, Diyarbakır da olsa içime sinmiyor. Melodan stoper olmaz. Koy amc oynar ama stoper.. ıhh cık

İyide abi Pazar günü bu adamlar oynamayacak mı ? Niye şimdi oynuyorlar. Sağ bekte Sabri yerine niye Tarık yok.

neyse bırakalım bişeyleri denesin,hata olduğunu anlayınca bundan ders çıkarır zaten.

Geri
Üst Alt