ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

Fatih Terim'in kıymeti iyice anlaşılmıştır umarım...

Adama Galatasaray düşmanı bile diyeni duydum. Bizim gibi nankör taraftara müstehak bunlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim atki Reyizimiz var, ne güzel Sneijder´i solda oynatip, maksimum verip aliyordu, bizi sampiyonluga tasiyordu adam, ama engellendi iste.

Bize Elmander-Baroş-Ujfalusi lazım bize takım ruhu lazım gerisi faso fiso.

Senin telafuzunu seveyim ümit aktan!

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın ancak ikinci yarısını izleyebileceğim ama izleyim mi diye sorsam sanırım büyük bir bölümünüz bu işkenceden uzak dur diyecek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu arada Linnes'in savunma yönü zayif oldugunu heralde herkes anlamistir diyecemde en fazla 5 kisi anlamistir, digerleri sadece seyrediyor.

Peki bunun sebebi nedir? Mesela Fener-Molde macinda hic eksik vermedi cocuk.

Acaba futbolda pek önemli olan takim savunmasi bunun nedeni olabilir mi?

Klasik Galatasaray Futbol Takim'i: Tek tek oyuncu alarak kopuk bir 11 yaratmak. Oyuncularin birbirine uyum saglamasi mümkün degil cünkü ne Bilal, ne de Selcuk Linnes'in acigini kapatamaz.

Rezil bir kadro planlamasi hep oldugu gibi. Sneijder'den de yillardir bu yüzden faydalanamiyoruz. Söyle duvar olup Sneijder'le pas yapacak forvet görmedi bu takim Drogba haric.

Öyle abartıldığı kadar da kötü bir sezon geçirdiğimizi düşünmüyorum,Lazio'yu eleyebilirsek eleyelim kupayı da alalım tamamdır,şu sezonda bile kupa alma ihtimalimiz var.
Keşke o kadar ümitli olabilsem bende ama tek forvet umut

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcan in yerine sagaciga sabriyi almaliyiz 2.devre ve ben bunu yazarken nasil aci cekiyorum bilemessiniz???

2011'de de hayal mayaldi başkan ne oldu devamında 3 şampiyonluk.Bu kulüp ne bataklıklardan çıktı,şimdi de kurtuluruz bir şekilde ben rahatım o açıdan.5 sene çok fazla,1-2 sezon ben de şampiyonluktan uzak kalacağımızı düşünüyorum,sonra yine bir yapılanmayla dominasyon kurarız.
o konuda katılıyorum dibe vurup yükselmek bizim işimiz ancak takıma en az 5 tane a kalite adam alınması lazım bunun içinde bütçe yok bu yüzden ancak terim gibi tanınmamış adamları sahaya sürüp hadi aslanım diye gaz vererek oynatacak birine ihityacımız çünkü hiç bir kariyerli teknik adam bu ortamda bize gelip rezil olmak istemez

Aldigimiz her oyuncu mu cöp cikar ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Maçın ancak ikinci yarısını izleyebileceğim ama izleyim mi diye sorsam sanırım büyük bir bölümünüz bu işkenceden uzak dur diyecek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyi günde kötü günde Galatasaraylı'yız reis,futbolsever olarak bakarsak kör dövüşü var sahada,takım için izliyoruz işte.

1.95 olupta duran toplar icin ceza sahasina gitmeyen dunya'da Donktan baska oyuncu var mi

Geri
Üst Alt