Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
5 tane forvet alsak doymam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle tabi hep.iyi günde olamayız
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Terim'in kıymeti iyice anlaşılmıştır umarım...
Adama Galatasaray düşmanı bile diyeni duydum. Bizim gibi nankör taraftara müstehak bunlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takım kötü de bu seviyede berbat oynayacak kadar da değil.
Vizyoner bir yabancıyı geçtim Ersun bile gelseydi hava yakalardık açık ve net.
Bu linnes Molde de boyle degildi molde de dehset hizliydi bizde calim atmaya top surmekte cekiniyor galiba
Algi yaratma bos konusma.
Umut kalenin agizinda vuramayinca da yalayan ayni spiker, Selcuk vasat sut atinca da yalayan ayni spiker.
Alinti fln da yapma simdi yine istatistik fln anlatirsin.
Ersun net en iyi yerli hocalardan biridir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Keşke o kadar ümitli olabilsem bende ama tek forvet umutÖyle abartıldığı kadar da kötü bir sezon geçirdiğimizi düşünmüyorum,Lazio'yu eleyebilirsek eleyelim kupayı da alalım tamamdır,şu sezonda bile kupa alma ihtimalimiz var.
o konuda katılıyorum dibe vurup yükselmek bizim işimiz ancak takıma en az 5 tane a kalite adam alınması lazım bunun içinde bütçe yok bu yüzden ancak terim gibi tanınmamış adamları sahaya sürüp hadi aslanım diye gaz vererek oynatacak birine ihityacımız çünkü hiç bir kariyerli teknik adam bu ortamda bize gelip rezil olmak istemez2011'de de hayal mayaldi başkan ne oldu devamında 3 şampiyonluk.Bu kulüp ne bataklıklardan çıktı,şimdi de kurtuluruz bir şekilde ben rahatım o açıdan.5 sene çok fazla,1-2 sezon ben de şampiyonluktan uzak kalacağımızı düşünüyorum,sonra yine bir yapılanmayla dominasyon kurarız.
Maçın ancak ikinci yarısını izleyebileceğim ama izleyim mi diye sorsam sanırım büyük bir bölümünüz bu işkenceden uzak dur diyecek.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk