Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.613
- 18
- 313
yav o değilde transfer döneminde huntelaar ı gomezi falan beğenmiyorduk ne saf adamlarmışız yaaa
kıçımıza giyecek donumuz yokmuş halbuki

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kacirdigi golu chedjou engelledi demiTakımı hiç begenmiyorum.Bu leş takım Selçuk'u da bozuyor.
Maçtan önce kadroyu beğenmiştim ama yok cidden çekilmiyor veteran gibilerAynen boyle ici gecmis dinozorlar oynayacağına gencler oynasin bari bi heyecan oluyor en azindan beklentimiz oluyo
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslan News @Aslanews
Takımımız Torku Konyaspor maçında da olduğu gibi, bugün de ilk 45 dakika da isabetli şut çekemedi.
Hepsine katılıyorum da yalnız Sneijder i ortada da oynatsan kendisi de sola çok kaçıyor. Juventus maçı dışında sağdan gelen şutunu hatırlamıyorum ki onda da top sağa Drogba dan sekince koşup vurmuştu.Teknik kapasitesi yüksek bir 11 kursan bu mac simdi 0-2 olmustu.
Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Donk-Selcuk/Jose-Podolski-Sneijder-Emre-Sinan/Forvet
Bu takimin 11 budur arkadas.
Balta-Sabri-Olcan-Umut gibi oyunun I C I N E eden TOP KONTROL EDEMEYEN oyuncularin isi yok arkadas 11de. Sneijder'in sol tarafta fln da yeri yok.
Tabi vasat oynarsin; Kim topu öne tasiyacak? Kim topu önde tutacak? Kim oyun kuracak? Bu nasil anlayis. Denizli, Hamza gibi adamlar nasil teknik direktör oluyor arkadas? Bu nasil torpilli bir ülke böyle?
Takımın diğerleri gol bile kaciramiyor.Kacirdigi golu chedjou engelledi demi
Bu arada Linnes'in savunma yönü zayif oldugunu heralde herkes anlamistir diyecemde en fazla 5 kisi anlamistir, digerleri sadece seyrediyor.
Peki bunun sebebi nedir? Mesela Fener-Molde macinda hic eksik vermedi cocuk.
Acaba futbolda pek önemli olan takim savunmasi bunun nedeni olabilir mi?
Klasik Galatasaray Futbol Takim'i: Tek tek oyuncu alarak kopuk bir 11 yaratmak. Oyuncularin birbirine uyum saglamasi mümkün degil cünkü ne Bilal, ne de Selcuk Linnes'in acigini kapatamaz.
Rezil bir kadro planlamasi hep oldugu gibi. Sneijder'den de yillardir bu yüzden faydalanamiyoruz. Söyle duvar olup Sneijder'le pas yapacak forvet görmedi bu takim Drogba haric.
Epic fail comment oldu kusura bakma. Cok sacma hemde..Gerçekten Galatasaraylıyım diyen zaten basketbol maçını izler.
Espri çapın zeka seviyesini belli ediyor.
O sorun degil yahu, zaten öyle olacak. 10 numara dedigin hem sola hem saga gidecek. Ama topla orta alanda bulustugunda sol taraf ve sag taraf opsiyonu olmalidir. Su an Sneijder'e sol tarafta top gelince topu sag'a cekecegi cok net, calim atmayacagini zaten rakipte biliyor.Hepsine katılıyorum da yalnız Sneijder i ortada da oynatsan kendisi de sola çok kaçıyor. Juventus maçı dılında sağdan gelen şutunu hatırlamıyorum ki onda da top sağa Drogba dan sekince koşup vurmuştu.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımın diğerleri gol bile kaciramiyor.