ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

yav o değilde transfer döneminde huntelaar ı gomezi falan beğenmiyorduk ne saf adamlarmışız yaaa :) :) kıçımıza giyecek donumuz yokmuş halbuki

Aynen boyle ici gecmis dinozorlar oynayacağına gencler oynasin bari bi heyecan oluyor en azindan beklentimiz oluyo

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçtan önce kadroyu beğenmiştim ama yok cidden çekilmiyor veteran gibiler

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca Linnes'e laf atanlar gitsin Molde maçlarını izlesinler gerçek Linnes için. Takım kötü olunca sağ bek oyuncusunun yapabilecekleri sınırlı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ersun td olsaydı şimdi 0-2 önde olurduk

Dede emekliye ayrılmalıydı

Teknik kapasitesi yüksek bir 11 kursan bu mac simdi 0-2 olmustu.

Muslera-Linnes-Chedjou-Denayer-Carole-Donk-Selcuk/Jose-Podolski-Sneijder-Emre-Sinan/Forvet

Bu takimin 11 budur arkadas.

Balta-Sabri-Olcan-Umut gibi oyunun I C I N E eden TOP KONTROL EDEMEYEN oyuncularin isi yok arkadas 11de. Sneijder'in sol tarafta fln da yeri yok.

Tabi vasat oynarsin; Kim topu öne tasiyacak? Kim topu önde tutacak? Kim oyun kuracak? Bu nasil anlayis. Denizli, Hamza gibi adamlar nasil teknik direktör oluyor arkadas? Bu nasil torpilli bir ülke böyle?
Hepsine katılıyorum da yalnız Sneijder i ortada da oynatsan kendisi de sola çok kaçıyor. Juventus maçı dışında sağdan gelen şutunu hatırlamıyorum ki onda da top sağa Drogba dan sekince koşup vurmuştu.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Linnes'in savunma yönü zayif oldugunu heralde herkes anlamistir diyecemde en fazla 5 kisi anlamistir, digerleri sadece seyrediyor.

Peki bunun sebebi nedir? Mesela Fener-Molde macinda hic eksik vermedi cocuk.

Acaba futbolda pek önemli olan takim savunmasi bunun nedeni olabilir mi?

Klasik Galatasaray Futbol Takim'i: Tek tek oyuncu alarak kopuk bir 11 yaratmak. Oyuncularin birbirine uyum saglamasi mümkün degil cünkü ne Bilal, ne de Selcuk Linnes'in acigini kapatamaz.

Rezil bir kadro planlamasi hep oldugu gibi. Sneijder'den de yillardir bu yüzden faydalanamiyoruz. Söyle duvar olup Sneijder'le pas yapacak forvet görmedi bu takim Drogba haric.

3 orta saha + sneijder var ama hala savunma zaafiyeti var. 4-2-3-1 disinda birsey oynamaz bu takim. sneijder varken kural budur bence.. podolski ve sneijderin yanina 1 sag kanat ve 1 forvet almayan maldir.

Takim berbatsa Linnes ne yapsın

Tellese laf atan zihniyet bu sefer Linnesi hedef alıyorlar

Hepsine katılıyorum da yalnız Sneijder i ortada da oynatsan kendisi de sola çok kaçıyor. Juventus maçı dılında sağdan gelen şutunu hatırlamıyorum ki onda da top sağa Drogba dan sekince koşup vurmuştu.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sorun degil yahu, zaten öyle olacak. 10 numara dedigin hem sola hem saga gidecek. Ama topla orta alanda bulustugunda sol taraf ve sag taraf opsiyonu olmalidir. Su an Sneijder'e sol tarafta top gelince topu sag'a cekecegi cok net, calim atmayacagini zaten rakipte biliyor.

Sneijder'in oyun görüsünü kIsItlIyoruz adeta.

Selçuk aslında müthiş oynuyor siz yerli düşmanısınız :(

Denizli gitse bile yabancı geitrmez bizimkiler ayrıca yabancı td'yi bu yönetim mundar eder. Ersun gelsin illa yerli gelecekse ama bunlar gider Okan'ı getirirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

inanın ayu dediğimiz fernadaoyu biz alsaydık şu dandik dediğimiz kadro gözümüze daha iyi gözükürdü hele hele bizim gibi taktik ve tekniğin önemli olmadığı dandik liglerde başarı istiyorsan forvetin çok iyi olacak gerisi hepsi odun olsa gene şampiyon olursun

Geri
Üst Alt