- 8 Mayıs 2009
- 17.722
- 5.169
- 2.323
Takımda herkes kötü ama Selçuk her zamanki gibi farkını belli ediyor. Adam kötünün bile kötüsü gerçekten yapacak yorum bulamıyorum bu adamı izlerken. Modern orta saha lafını tam olarak tersten sergiliyor bu adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'i kanat yok, forvet yok vs. gerekçeleriyle savunmaya kalkanlarin Selçuk'a sallamasi da bi komik oluyor. Az omurgalı olun.Selçuk 2 maçtır iyi degil ama Sneijder'de kepaze.
Siz mac izleyin biz hala calisalim.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Kafa olsa anlardin birader.lüzumsuz lüzumsuz konuşma.işine bak.şapkanı çıkartta yaz ne dediğin anlaşılmıyor troll yalçın
Aman renkdas dikkat.
Konya maçında Sneijdere laf söyledim Kuş dediler bana.
Aydinda o gece ceza aldı. Dikkat et.
Kendi çapında ironi yapmaya çalışmışsın da Terim ve Hamza bildiğin sol kanatta oynatmadı sanki.Bu arada Sneijder GS kariyerinde en etkili oyununu Mancini ile oynadı.Bizim atki Reyizimiz var, ne güzel Sneijder´i solda oynatip, maksimum verip aliyordu, bizi sampiyonluga tasiyordu adam, ama engellendi iste.
Aman renkdas dikkat.
Konya maçında Sneijdere laf söyledim Kuş dediler bana.
Aydinda o gece ceza aldı. Dikkat et.
Bizim atki Reyizimiz var, ne güzel Sneijder´i solda oynatip, maksimum verip aliyordu, bizi sampiyonluga tasiyordu adam, ama engellendi iste.
Kendi çapında ironi yapmaya çalışmışsın da Terim ve Hamza bildiğin sol kanatta oynatmadı sanki.Bu arada Sneijder GS kariyerinde en etkili oyununu Mancini ile oynadı.
O sorun degil yahu, zaten öyle olacak. 10 numara dedigin hem sola hem saga gidecek. Ama topla orta alanda bulustugunda sol taraf ve sag taraf opsiyonu olmalidir. Su an Sneijder'e sol tarafta top gelince topu sag'a cekecegi cok net, calim atmayacagini zaten rakipte biliyor.
Sneijder'in oyun görüsünü kIsItlIyoruz adeta.