ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

Takımda herkes kötü ama Selçuk her zamanki gibi farkını belli ediyor. Adam kötünün bile kötüsü gerçekten yapacak yorum bulamıyorum bu adamı izlerken. Modern orta saha lafını tam olarak tersten sergiliyor bu adam.

Siz mac izleyin biz hala calisalim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sneijder'i kanat yok, forvet yok vs. gerekçeleriyle savunmaya kalkanlarin Selçuk'a sallamasi da bi komik oluyor. Az omurgalı olun.Selçuk 2 maçtır iyi degil ama Sneijder'de kepaze.

Aman renkdas dikkat.

Konya maçında Sneijdere laf söyledim Kuş dediler bana.

Aydinda o gece ceza aldı. Dikkat et.

Dede Volkan Pala'yı koysana oyuna Dede

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımın en yetenekli iki oyuncusu Sneijder ve Selçuk

En formsuz ve bugün sahada en kötü oynayan iki oyuncusu Sneijder ve Selçuk

1_d.jpg

Aldığımız en hayırsız kupaları geçen sene aldık.

Bizim atki Reyizimiz var, ne güzel Sneijder´i solda oynatip, maksimum verip aliyordu, bizi sampiyonluga tasiyordu adam, ama engellendi iste.
Kendi çapında ironi yapmaya çalışmışsın da Terim ve Hamza bildiğin sol kanatta oynatmadı sanki.Bu arada Sneijder GS kariyerinde en etkili oyununu Mancini ile oynadı.

Tatktik değişikliğe gitmişiz. Uzun toplar...

Ulan yerli tdler sizin futbol bilginize şıçayım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hakan/Semih in sakatlanmadigi maclar var mi

Kendi çapında ironi yapmaya çalışmışsın da Terim ve Hamza bildiğin sol kanatta oynatmadı sanki.Bu arada Sneijder GS kariyerinde en etkili oyununu Mancini ile oynadı.

Demekki solda verdigi verimi, simdiye kadar baska hic bir bölgede veremedi. Istedigim teyyiti verdigin icin sagolasin.

O sorun degil yahu, zaten öyle olacak. 10 numara dedigin hem sola hem saga gidecek. Ama topla orta alanda bulustugunda sol taraf ve sag taraf opsiyonu olmalidir. Su an Sneijder'e sol tarafta top gelince topu sag'a cekecegi cok net, calim atmayacagini zaten rakipte biliyor.

Sneijder'in oyun görüsünü kIsItlIyoruz adeta.

Sneijder bu sene her maçı forvet arkası oynadida çokmu bişey oldu.

Geri
Üst Alt