ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

muslera golü çıkardı şetsu napıyon

gerçi faul var gibi

ya arkadas adam chedju yu cekiyor kolundan,yüzde yüz faul var pozisyonda...bu mete kalkavan neden bizim her kritik deplasman maclarina veriyorlar anlamiyorum...adam bizi sevmiyor bu cok net...sneijderin pozisyonunuda görmedi önü kapaliydi yoksa basardi kirmiziyi..

Chedjou'nun pozisyonu sonrasi forumda ki yorumlari bu duruma gelmemizin kanitidir.

Adama foul yapiliyor net bir sekilde ama mal Chedjou deniliyor.

Ulan ne futboldan anlamaz veya izlemez adamlar var cidden inanilmaz. Bu poziyonda nasil Chedjou'ya suc verilir?

Taraftar sasirmis diyecem ama sasirmamis, anlamiyor.

Douglao kapaklari takti

muslera ve bi kaç kişi dışında kimin ne yaptığı belli değil

Chedjou kafayla topu nereye indiriyor acaba faulü bizde gördük

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harbi Cevat abinin dediği gibi Denizli iyice çökmüş

Bu kadro harbiden adamı kanser yapar

Sent from my iPhone using Tapatalk

100 kilo'lu ve 3 merkez orta saha'li orta saha kurmakla nasil pozisyon bulacaksin?

Yillardir ayni tiyatro. Ulan 10 yildir iki kanat oyuncusu izleyemedik resmen.

Sneijder kötü orta yapiyor, hemen yaliyor spiker, zemin felan... Selcuk, yada Bilal olsa ouuuw... (!)

Boyle zeminde Sneijder gol falan atamaz. Suta yon bile verilmiyor.

Yanıldık Denizli bir işe yaramadı da,Türkiye Kupası'nı almalıyız her halükarda.Elimizde başka hiçbir şey kalmadı gibi bu sezon için.Avrupa Ligi'nde uzun soluklu olamayız mantıklı düşünecek olursak.
valla denizliyi gördükten sonra terimin kıymetini anladım boşuna eleştirmişiz ! bizim kulüp amatör kafayla yönetildiği için ancak terim haklarından geliyordu hem futbolcuların hem yönetimin eğer bizim kulübü bir arap satın alıp profesyonel bir yönetim tarzını bize getirmeyecekse bence terimin ayağına kapanmamız lazım yoksa en az 5 yıl şampiyonluk hayal

Geri
Üst Alt