ZTK 15/16 ÇF M:1 | Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray | M.S | 10 Şubat

Onun için hafif bir sisti güya..

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder kötü orta yapiyor, hemen yaliyor spiker, zemin felan... Selcuk, yada Bilal olsa ouuuw... (!)
Algi yaratma bos konusma.

Umut kalenin agizinda vuramayinca da yalayan ayni spiker, Selcuk vasat sut atinca da yalayan ayni spiker.

Alinti fln da yapma simdi yine istatistik fln anlatirsin.

Isiklar kapandi, Aziz is basinda :D

Umut keske maskeyle oynasaydin...ne bileyim daha sempatik geliyorsun o zaman...

Sahanrezil,hava rezil ,takım rezil (ayırım yapmaksızın hepsi.şu ana kadar) ve ben ısrarla seyrediyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahadaki futbola stadın ışıkları bile tahammül edemedi.

valla denizliyi gördükten sonra terimin kıymetini anladım boşuna eleştirmişiz ! bizim kulüp amatör kafayla yönetildiği için ancak terim haklarından geliyordu hem futbolcuların hem yönetimin eğer bizim kulübü bir arap satın alıp profesyonel bir yönetim tarzını bize getirmeyecekse bence terimin ayağına kapanmamız lazım yoksa en az 5 yıl şampiyonluk hayal

2011'de de hayal mayaldi başkan ne oldu devamında 3 şampiyonluk.Bu kulüp ne bataklıklardan çıktı,şimdi de kurtuluruz bir şekilde ben rahatım o açıdan.5 sene çok fazla,1-2 sezon ben de şampiyonluktan uzak kalacağımızı düşünüyorum,sonra yine bir yapılanmayla dominasyon kurarız.

Umut kalenin agizinda vuramayinca da yalayan ayni spiker, Selcuk vasat sut atinca da yalayan ayni spiker.

O ondan değil umuttan topa vurmasına dair beklenti yok

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne iğrenç bir takım yav. Bu takımdan kim giderse gitsin çok üzülmem.

tapatalk

Takım kötü de bu seviyede berbat oynayacak kadar da değil.

Vizyoner bir yabancıyı geçtim Ersun bile gelseydi hava yakalardık açık ve net.

Alinti istemiyorsan neden yaziyorsun kücük hakan ? Kompleksleri ile, herseye bir yorum getirmeye calisanlar icin, bir ironiyi bile anliyamiyormusun ?

Fatih Terim'in kıymeti iyice anlaşılmıştır umarım...

Adama Galatasaray düşmanı bile diyeni duydum. Bizim gibi nankör taraftara müstehak bunlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haksn balta da bitmiş. Ve biz bu adamla 2 sene daha sözleşme imzaladık, seneye muhtemeln yürüyecek hali kalmayacak adama.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

t.zengin gibi sürekli yerde. dediginiz gibi adddim atacak hali kalmaz 34-40 mac oynayan adam.

Bu linnes Molde de boyle degildi molde de dehset hizliydi bizde calim atmaya top surmekte cekiniyor galiba

Geri
Üst Alt