ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV

Finala kalmak yetmiyor bildigime göre kupayi almamiz lazim ...ezikler lig de ilk ikiye girerse tsl 5incisi hak kazaniyor uefa ya gitmek icin

Selçuk yok Donk yok gayet güzel oynadık. Orta sahayı kurarken tek yönlü tiplerden kurtulsak mesela?

Ligde 5ci olalım o zaman bir zahmet. Osmanlıspor ve Akhisarı geride bırakmalıyız arkadaş en azından

Finalde kim gelirse gelsin, Galatasaray ucunda kupa varsa içinden geçirir. Lig maçlarına benzemez o iş.

Bencede fener gelsin.Nasılsa loser salakların teki.Bir şekilde winner lığımızı konuşturup alırız kupayı.Aykutun konyası sıkıntı çıkarabilir finalde.

bizim salaklar kupaya bukadar asılacaklarına ligdeki 3 maça asılsalardı şimdi zaten ilk 5 garantiydi , işimizi zor yoldan yapacaz illa. finali kaybedersek ne halt yiyecez

Podolski bu gece en verimli macini oynadi diyebiliriz. Cok istekliydi.

finalist olmak yetiyor degil mi gencler avrupa vizesi için? konya ve fb zaten avrupaya gidecek ligdeki sıralaması dolayısıyla. finalist sen avrupa hakkı kazanacan. sen cezalı oldugun için senin yerine lig 5. si gidecek. olay bu degil mi?

Ne olur olmaz garantiye almak lazım Sarper. Bu savunmamız ile net kupa bizimdir diyemiyorum senin gibi

Galatasaray 21 kez finale çıkmış,16 kez kupayı almış.Kazanma oranı %76.Böyle kötü sezonda da kupa aldığımız çoktur.Armaya,formaya güveniyorum ben,bu milyonluk eşşeklere değil.

finalist olmak yetiyor degil mi gencler avrupa vizesi için? konya ve fb zaten avrupaya gidecek ligdeki sıralaması dolayısıyla. finalist sen avrupa hakkı kazanacan. sen cezalı oldugun için senin yerine lig 5. si gidecek. olay bu degil mi?

O statü değişti. Konya veya fb alırsa 5. Olan gider. Yani almamız lazım en kestirmeden kupayı

Yetmiyor kupa almak şart fb veya konya alırsa kupayı lig sıralamasında 5.gidecek avrupaya

Dursun Özbek: "Takımımız iyi mücadele etti. Bundan sonra da her şeye rağmen Galatasaray gibi mücadele edeceğiz." :oley:

Geri
Üst Alt