ZTK 15/16 YF M:1 | Rizespor 1-3 Galatasaray | M.S | 20 Nisan | ATV

Riekerink: "İlk defa eksiklerimiz yok. Yarın sahaya çıkanlar olmayan oyuncularımızı aratmayacaktır. Herkes bu maçın öneminin farkında."
Riekerink: "Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimizi tanıyoruz. Kupa statüsü benim için değişik, 2 maç şeklinde. Yarınki sonuç çok önemli."
Riekerink: "Sneijder'in 500. maçına çıkacak olması muhteşem bir olay. Buradan sağlık ekibine teşekkür ediyorum, onu bu maça yetiştirdiler."
Riekerink: "Umarım yarın özel ve güzel şeyler yaparak bize maçı kazandırır." (A Spor)

sahaya çıkanların olmayanları aratmaması sakat/cezalı oyuncu olduğunda söylenen bir söz değil miydi :S
kupa statüsü 10 yaşında bir çocuk için bile değişik değildir be ÜzenHollandalı :(

Rize takımı aman aman bir takım değil. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçer. Dursun'u olmayan kazanır. 2. maça kadar Dursun istifa ederse şansımız olur.

sahaya çıkanların olmayanları aratmaması sakat/cezalı oyuncu olduğunda söylenen bir söz değil miydi :S
kupa statüsü 10 yaşında bir çocuk için bile değişik değildir be ÜzenHollandalı :(

zaten "ilk defa eksiklerimiz yok" derken aslında "eksik bir kado ile ilk kez mücadele etmeyeceğiz" demek istenmiş öyle yazınca eksiğimiz yok dedi gibi algılanabilir tabi

chedjou,denayer,selçuk ,donk yok

Wesley'nin 138.maçı

heyecan dorukta

Muslera

Linnes-Semih-Hakan-Carole

Bilal-Emre

Olcan-Sneijder-Yasin

Podolski

Bu kadro oynarsa duman ederiz. Başarılar Aslanlarım.​

Yeniliriz umarım bu yönetim gider

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu akşam rizeliyiz