Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Tüzemen'in yorumları süper
"Maç keyfili. Seyirciler maçtan sıkılmıyor. Sıkılsalar bağırmazlar"
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Levent Tüzemen kendini güncellese iyi adam bence.
Gs maçının sesi kapat ozamankötü olan ikisine parallel bakacagim.. Galatasaray macini hicbirzaman kacirmamaya özen gösteririm. Realin maclarindada öyle ..
Orası öyle ya uzun zamandır yırtıcı oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz rakipten top kapan oyuncu yok. İlk iki sezon Engin, Elmander, Melo vs ile iyi yapiyorduk şimdi sahaya bakıyorum. 1 tane böyle oyuncu yok
Orası öyle ya uzun zamandır yırtıcı oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz rakipten top kapan oyuncu yok. İlk iki sezon Engin, Elmander, Melo vs ile iyi yapiyorduk şimdi sahaya bakıyorum. 1 tane böyle oyuncu yok
Poldi malesef hep böyleydi işleyen bir düzen, yırtıcı, basan, top tutan bir forvet arkasında oynatacaksın skor derdin olmaz. Ama bizde zaten mücadeleci oyuncu eksik iyice sırıtıyorPodolski şu topu kaptırınca trene bakar gibi bakma. Uzatsan ayağını tekrar alacaksın.
Ceyhun o özellikte bir oyuncu değil bence daha rakibe ısıran oyuncu bir anda nereden geldiğini anlamadan rakipten topu kapacak isimler ilk yıllarda Melo çok yapiyordu. Geçen sezon formdayken Hamit'te biraz yaptı bunu ama 1-2 oyuncu ile olmaz. Sadece ortasahayla da olmaz. Forvet,Kanatlar en az 3-4 böyle oyuncun olacak Arda mesela bunu çok yapar bir anda rakibin arkasından gelir top kapar. Böyle oyuncular lazım.Oyuncu profili yüzünden renktaş. Orta saha örneğin gamsız donk , hanım kızımız selçuk ve küçük enişte.
Mancini neden Ceyhun'u oynatıyordu şimdi daha iyi anlıyorum