ZTK 15/16 YF M:2 | Galatasaray 0-0 Rizespor | M.S | 4 Mayıs | ATV

İğrenç bi maç oluyor ne zevklisi.Real madrid maçına geçilir devre arasında.

Bu yorumcu olmak icin ne gibi ozellikler lazim? Mesela bu Tuzemen nasil yorumcu oldu? Futbolu iyi bilmek birinci kriter degil sanirsam

Orası öyle ya uzun zamandır yırtıcı oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz rakipten top kapan oyuncu yok. İlk iki sezon Engin, Elmander, Melo vs ile iyi yapiyorduk şimdi sahaya bakıyorum. 1 tane böyle oyuncu yok

Oyuncu profili yüzünden renktaş. Orta saha örneğin gamsız donk , hanım kızımız selçuk ve küçük enişte.

Mancini neden Ceyhun'u oynatıyordu şimdi daha iyi anlıyorum

Orası öyle ya uzun zamandır yırtıcı oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz rakipten top kapan oyuncu yok. İlk iki sezon Engin, Elmander, Melo vs ile iyi yapiyorduk şimdi sahaya bakıyorum. 1 tane böyle oyuncu yok

Hatta Mancini varken de sezon sonuna doğru başlamıştı özellikle lig maçlarında bu durum. Sonraki sezon da iyi ayyuka çıktı. Zaten Melo'nun da artık iyi düşüşe geçtiği seneydi o sene. Melo bile sadece faul yapabiliyordu rakibe. Top kapma filan hak getire. O gün bu gündür ortasahamız rakipler için otoban.

Oynan oyundan o kadar zevk aldimki Rus komsumuzun citir kizi bahceden seslenmis onu bile duymadim...

Iskence bitti. Simdi baslasin futbol söleni. Gecelim real macina.

Not: ben ki Galatasarayin en önemsiz macini, CL finaline tercih eden manyak bi Galatasarayli bunu söylüyor...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Emre fiziksel acidan acilmaya basladi, daha present saha icinde. Ama dilinden anlayan adam yok nerdeyse. Sürekli tak tak tak, kisa pas ariyor, ekstra pas atiyor, hizli paslasmak istiyor. Yasin´e pas veriyor, pozisyon aliyor, bekliyor, Yasin stepover yapacam diye pozisyonu öldürüyor. Sürekli ücgen olusturma pesinde, ama yaklasan yok.

Podolski şu topu kaptırınca trene bakar gibi bakma. Uzatsan ayağını tekrar alacaksın.
Poldi malesef hep böyleydi işleyen bir düzen, yırtıcı, basan, top tutan bir forvet arkasında oynatacaksın skor derdin olmaz. Ama bizde zaten mücadeleci oyuncu eksik iyice sırıtıyor

Ikinci yarı Sinan girer umarım. Sahada kısrak gibi koşan topçu görelim biraz. Mehter takımı gibi atağa çıkıyoruz.

Donk >>>>> Sinan değişikliği yapılmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podolski biraz keyifi oynar bazen. Bazen bakarsin, tren gibi mücadele eder, bazen de ayagini bile uzatmaya tenezzül etmez. Hem ic durumuna, hemde takimin durumuna bagli. Takim cok hirsli degilse, ondan da özel birsey gelmez. Biraz motive etmek lazim. takimin durumuna bir motivasyon istasyonu da diyemeyiz.

Valla ben Podolskiyi elestirmem düsünsenize bizler tv basindan sacimizi basimizi yoluyoruz bu beyin özürlü yeteneksiz yerli tayfasindan ,o sahanin icinde katlanmasi gerekiyor evliya gibi adam bence...

Oyuncu profili yüzünden renktaş. Orta saha örneğin gamsız donk , hanım kızımız selçuk ve küçük enişte.

Mancini neden Ceyhun'u oynatıyordu şimdi daha iyi anlıyorum
Ceyhun o özellikte bir oyuncu değil bence daha rakibe ısıran oyuncu bir anda nereden geldiğini anlamadan rakipten topu kapacak isimler ilk yıllarda Melo çok yapiyordu. Geçen sezon formdayken Hamit'te biraz yaptı bunu ama 1-2 oyuncu ile olmaz. Sadece ortasahayla da olmaz. Forvet,Kanatlar en az 3-4 böyle oyuncun olacak Arda mesela bunu çok yapar bir anda rakibin arkasından gelir top kapar. Böyle oyuncular lazım.

Geri
Üst Alt