ZTK 15/16 YF M:2 | Galatasaray 0-0 Rizespor | M.S | 4 Mayıs | ATV

Iskence bitti. Simdi baslasin futbol söleni. Gecelim real macina.

Not: ben ki Galatasarayin en önemsiz macini, CL finaline tercih eden manyak bi Galatasarayli bunu söylüyor...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

al bendende okadar

Emre fiziksel acidan acilmaya basladi, daha present saha icinde. Ama dilinden anlayan adam yok nerdeyse. Sürekli tak tak tak, kisa pas ariyor, ekstra pas atiyor, hizli paslasmak istiyor. Yasin´e pas veriyor, pozisyon aliyor, bekliyor, Yasin stepover yapacam diye pozisyonu öldürüyor. Sürekli ücgen olusturma pesinde, ama yaklasan yok.

emre Sneijder ile cok cok cok daha iyi olur. Kanatsiz 2 tane zom le oynarim ben aslinda

-----------------------Selcuk--------------------------Birlo--------------------
-------------------------------Emre-------------Sneijder---------------------
----------------------Sinan-------------------------Poldi-----------------------

tarzinda

İlkyarıyo seyretmedim, belliki iyi yapmışım. Linnes, sneijder veya sinan girerse açarım maçı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk cikmistir umarim yoksa atilir filan bjk macinda oynayamaz aman

benim futbol gorusume gore real madrid - man city maci bizim macimiza gore daha kaliteli gecer

Yasin cikti göbekli girdi

biraz önce bir kare vardi...orhan atik taktik veriyordu olcana..galiba kadroyuda taktigide o yapiyor...hollandali diplomali esek statüsünde..

yasin çıkıyor olcan giriyor, biz kimin ahını aldık böyle

Defol git lan şerefsiz Donk.

Ben bunun kadar karakteristiz oyuncu gormedim, adam resmen sabote ediyor takımı.

Sinirlerimi bozdu. Şunu oynatmayin artık

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Balta!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Barcelona gibi oynuyoruz

Lan Selçuk topu yayın oraya kadar getiriyorsun salakça bir pas veriyorsun,vursana oğlum kaleye.

Geri
Üst Alt