ZTK 17/18 Final | Akhisarspor 3-2 Fenerbahçe | MS | 10 Mayıs | ATV

nEKRcdl.jpg

Bi de son dakka Janssen çalımı attıktan sonra yere atladı ya? Adamı çalımlamışsın, önün boşalmış. Zaten solaksın vur at golünü. Ama camianın aurası işte. Ruhu pis.

Bayılıyorum bu tarz göt olmalara şahit olmaya.

Sahada adam gibi hakem vardi yalniz , elestirdik ettik ama hatasiza yakin yonetti

Sifir eyyam

serkan yaşıyor mu beyler bu maçta fbyi tutuyordu :asd:
Yeniden Gsli taklidi yapmaya başlar boylece.

Guvenlik gorevlileri seyircilerden fazla sayida sanirim
Ustad ne ettin diyarbakira gittin mi biletler ne oldu

Allah kimseye melo gibi düşman vermesin. ulan adam ne bela oldu fenerlilere yav :asd: vicdan azabı gibi

brezilya'da yasayan brezilya ligini tribünden bir fiil takip eden bir beşiktaş'lı olarak 42.000 kişilik corinthians arena'da corinthias&palmerias maçında üzerimde beşiktaş forması varken nereden gördüyse beni devre arasında soyunma odasına giderken eliyle 4(yıldız) işareti yaparak beni gösterdi bu *** çocuğu.

iş için 4-5 günlügüne uruguay'da iken uruguay takımı penarol ile palmerias'ın copa libertadores maçı vardı. hazır denk gelmişken bir de uruguay tribünlerini goreyim diye gittigim üzerimde beşiktaş forması olan maçta da bu *** çocuğu 30.000 kişilik stadta nerden beni gördüyse yine eliye 4(yıldız) işareti yaptı.

kabusum oldun felipe melo.
seni bulacağım..

felipe melo

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten finale çıkmayı hak etmemişlerdi, herkes Bjk nefreti yüzünden aksini yazdı ama dünyanın hiçbir yerinde o maça o karar çıkmazdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayir gitmedim , evden takip . Bileti de dalamana cevirdim ileriki haftalara

Gitsek iyiydi ama akhisar tribunune bilet almayi cok zorlastirmislardi

emre bol ne saçmalıycak bakalım nereye bağlıyacak olayı

brezilya'da yasayan brezilya ligini tribünden bir fiil takip eden bir beşiktaş'lı olarak 42.000 kişilik corinthians arena'da corinthias&palmerias maçında üzerimde beşiktaş forması varken nereden gördüyse beni devre arasında soyunma odasına giderken eliyle 4(yıldız) işareti yaparak beni gösterdi bu *** çocuğu.

iş için 4-5 günlügüne uruguay'da iken uruguay takımı penarol ile palmerias'ın copa libertadores maçı vardı. hazır denk gelmişken bir de uruguay tribünlerini goreyim diye gittigim üzerimde beşiktaş forması olan maçta da bu *** çocuğu 30.000 kişilik stadta nerden beni gördüyse yine eliye 4(yıldız) işareti yaptı.

kabusum oldun felipe melo.
seni bulacağım..
Puahahahahaaaaa :asd::asd::asd: bunları zıplatmayı ekstra sever Melo Reis

Haftaya Malatayi 4-0 koyup sampiyonlumuza ilan ediyoruz

inanin cocuklar

Geri
Üst Alt