Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.071
- 48.585
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeniden Gsli taklidi yapmaya başlar boylece.serkan yaşıyor mu beyler bu maçta fbyi tutuyordu![]()
Ustad ne ettin diyarbakira gittin mi biletler ne olduGuvenlik gorevlileri seyircilerden fazla sayida sanirim
Allah kimseye melo gibi düşman vermesin. ulan adam ne bela oldu fenerlilere yavvicdan azabı gibi
Puahahahahaaaaabrezilya'da yasayan brezilya ligini tribünden bir fiil takip eden bir beşiktaş'lı olarak 42.000 kişilik corinthians arena'da corinthias&palmerias maçında üzerimde beşiktaş forması varken nereden gördüyse beni devre arasında soyunma odasına giderken eliyle 4(yıldız) işareti yaparak beni gösterdi bu *** çocuğu.
iş için 4-5 günlügüne uruguay'da iken uruguay takımı penarol ile palmerias'ın copa libertadores maçı vardı. hazır denk gelmişken bir de uruguay tribünlerini goreyim diye gittigim üzerimde beşiktaş forması olan maçta da bu *** çocuğu 30.000 kişilik stadta nerden beni gördüyse yine eliye 4(yıldız) işareti yaptı.
kabusum oldun felipe melo.
seni bulacağım..
Sahada adam gibi hakem vardi yalniz , elestirdik ettik ama hatasiza yakin yonetti
Sifir eyyam