ZTK 18/19 5.Tur M:1 | Keçiörengücü 1-2 Galatasaray | MS | 5 Aralık | A Spor

Aptala yatma konusunda senin üstüne yok burada.

Evet ben baslatiyorum genelde bunu inkar edecek degilim. Ne yalan söyleyeyim zaman zaman seninle ugrasmayi seviyorum.

Tamam bu hakki kendinde goruyorsan , her yaptiginda ben de uzata uzata karsilik vereyim konular corbaya donsun , bir de boyle deneyelim

U19 uefa youth ligi bile daha değerli bu çomar kupadan cezalar azalır gençler şans bulur diyordum ama cezalar bitse bile hakem engeli var bilerek elenip para kazandırmayalım bu şerefsizlere zaten kupa parasına bakın full zarar 30 sene çabalasalar kazandığımız tr kupa sayısına belki yaklaşırlar ya bilerek elenelim yada çekilelim

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

U19 uefa youth ligi bile daha değerli bu çomar kupadan cezalar azalır gençler şans bulur diyordum ama cezalar bitse bile hakem engeli var bilerek elenip para kazandırmayalım bu şerefsizlere zaten kupa parasına bakın full zarar 30 sene çabalasalar kazandığımız tr kupa sayısına belki yaklaşırlar ya bilerek elenelim yada çekilelim

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kupanin 2 zimbirtisi var

Final ya da yari finalde derbilere sahne olmasi , sezonu kotu gecirirsen hic on elemeye takilmadan avrupa kapisi acmasi

Hoca bu maçta da inada genç forvet oynatmaz, Muğdat'ı oynatır.

Titreyerek bekliyorum, yap şovunu hoca, salla 5 tane, deplasman fatih'i de deriz. Nasıl olsa ne yapsan kabülümüzdür. Hem başkan hem TD olasın.

Eren'in gol şov yaparak Galatasaray tarihinin en golcü futbolcusu olmasini bekliyorum.

İşte o gençler...

3da6152cad75402f9719e2a2e0d51561.jpg

Keçiörengücü ne hangi köyün takımı yaw.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lütfen genclerin hepsi sahaya cıksın.ogün ve gökayı da görelim

Batuhan
Ozan Gokay Ogun
Linnes Mustafa Celil Luş
Atalay
Yunus Ali
fizik olarak gökay,süleyman,yunus ve ali yavuz ezilmez asla.hazırlar çünkü.bunu dedim çünkü hepsi oynasın ve ligi içinden geçsin istiyorum ,yaşnız daha zaman var

Geri
Üst Alt