ZTK 18/19 5.Tur M:2 | Galatasaray 1-1 Keçiörengücü | MS | 18 Aralık | A2

Terim bundan sonra antrenörlük yapmayı düşünüyor mu acaba? Asıl sorgulanması gereken bu ne oyuncular ne de başka şey. Hayır düşünmüyorsa bizde başımızın çaresine bakalım.

muğdat yerine ali yavuz,selçuk yerine mustafa kapı girsin üçüncü değişikliği hocaya bırakıyorum fazladan bir bek alabilir oyuna dakika 80 den sonra..

@Sergen Zeren senin gençlerden pek bi yol olmaz gibi:cautious:

İsmayil fena değil.

Celil olmaz yaşıda herhalde 21 olsa gerek. Atalay futbolu biliyor olabilir ama onun güclenmesi lazım,yunus cok savruk yani bu üclude atalay önde..A takımda direk oynayabilecek tek oyuncu abdüssamed ,oda leşcuk-donk kontenjanından oynatılmıyor,oynatmazlarda o cocugu keza leşler nasıl para kaldıracaklar.

celil-atalay-yunus birbirleriyle ceza sahasi cevresinde nasıl paslaştığını görüyoruz sonra selcukla paslasmalarını goruyorum top oradan maicona ondan kaleye geliyor.
Ondan sonra gençler rerere
rororo

Linnes,celil,yunus,atalaya acıyorum. En azından arkadaşlarıyla oynasınlar çocuklar bundan daha iyi oynarız eminim..

galatasayar nedir a dostlar biri söyleyiversin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181218-212235_Twitter.webp
    Screenshot_20181218-212235_Twitter.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 106
donkta kötü begenmedim.celilin topunu çizgiden cıkardılar.orda pası veren atalaydı.yunusun bir asistini yine mugdat yedi.sonuca etki eden şeyler de genclerdem geliyo

DONK’a 1.9 m eurodan sözleşme yeniletenin iyi niyetinden şüphe ederim

11.550.000 TL

YİYİN OLUM AFERİN GALATASARAYI Bİ GÜZEL YİYİN !!!

Gençler henüz as takım için yeterli değil, atalay ve yunusta yetenek var, özellikle atalay zeki topçu ama çok kolay pas hataları, güçsüzlük gibi eksikleri var. Celili pek beğenmedim, top ayağındayken sürekli panik gibi oynuyor. Ha şu hali bile selçuktan iyidir tabi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kırmızılı takım Galatsarayın alternatif oyuncuları beyazlı takım keçiören gibi bir görüntü vardı..

Selçuk
Ömer
Muğdat
Donk
Ahmet
Maicon
Bınlar alternatif bile olamaz..
Bu adamları transfer eden ve hala takımda tutan zihniyetten hiçbirşey olmaz..

Bunların yanında genç oyuncu falan yetişemez hiçbirşey öğrenemez.

Gerçekten şu adamların transferi çok büyük fiyasko..

Şu takımdan bile top alamıyorlar.Şu takımın sahaya yayılışını nasıl gmremiyorlar kenardaki adamlar inanılır gibi değil.

Gençlerin bı fizikle işi zor..
Atalay ve yunus çok genç daha belli olmaz..Fakat celil bu takımda oynayamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk İnan 2.950.000 €
Maicon Roque 2.200.000 €
Ryan Donk 1.895.000 €
Ahmet Çalık 900.000 €
Ömer Bayram 500.000 €
Muğdat Çelik 440.000 €

Keciören macinda kötü oynayan ultra profesyonel topcularin yillik garanti ücretlerine bakmamak daha dogru olurdu..

Geri
Üst Alt